Închide meniul
EXCLUSIV

„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2!

Publicat: 29 martie 2024, 17:57

Reclamă
„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii merg în Liga 2!

Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că "roş-albii" merg în Liga 2

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! Comentariile că Dinamo ar urma să retrogradeze au apărut după decizia devastatoare a Comisiei de Disciplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” vor juca 4 partide de acasă fără spectatori. Dinamo a primit, totuşi, acceptul din partea FRF să fie susţinută în tribune de către copii de 14 ani.

„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2!

Administratorul special al „câinilor” a transmis că Dinamo lucrează la procedurile prin care copiii de până în 14 ani vor intra pe stadion la meciul cu Petrolul.

Şi fanii „lupilor galbeni” de până în 14 ani vor putea veni la meci, însoţiţi de adulţi, în grupuri.

Dinamo – Petrolul e luni, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

„Inclusiv Petrolul va beneficia de această opţiune, să vină cu copiii de până în 14 ani de la Ploieşti la meci”

(n.r.: despre faptul că Dinamo a găsit materiale pirotehnice în stadion la meciul cu Petrolul) E vorba de meciul din tur. Noi am făcut verificări tot timpul şi în momentul în care le-am depistat am sesizat Jandarmeria, am făcut proces verbal şi le-am predat.

(n.r: Am înţeles că vreţi să cereţi măsuri speciale la meciurile care urmează) Am spus că pentru a elimina opţiunea oamenilor de a intra cu materiale pirotehnice, ne gândim să apelăm la o firmă specializată care să detecteze aceste materiale. Este costisitor, dar ne gândim la acest lucru.

(n.r.: despre accesul copiilor la meciul cu Petrolul) Am primit acceptul FRF şi facem o procedură prin care copiii să poată să intre la meciuri. Inclusiv Petrolul va beneficia de această opţiune, să vină cu copiii de până în 14 ani de la Ploieşti la meci.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: Veniţi şi dumneavoastră cu fetele la meci) Da, ale mele cred că vor fi prezente. (n.r: Sunt fane înfocate) Au devenit, da.

„Suntem suficient de puternici să ducem bătălia asta şi s-o câştigăm”

(n.r: Cum e moralul echipei? Au fost jucătorii supăraţi când au aflat decizia?) Noi încercăm să îi ţinem departe de acest lucru. Important e ca ei să se concentreze pe ce au ei de făcut. Dacă noi suntem puternici, această decizie care nu e una care ne favorizează, dar e una care ne ia din avântul pe care ni-l dădeau suporterii, nu ne poate afecta.

(n.r.: Am văzut tot felul de comentarii, în care unii zic că ‘Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează, nu mai au fanii’) Noi nu vedem lucrurile aşa. Suntem suficient de puternici să ducem bătălia aceasta şi s-o câştigăm”, a declarat Andrei Nicolescu pentru AntenaSport.

LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial

LPF a schimbat regulamentul, iar meciul Dinamo – Petrolul, din etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 1, se poate juca cu fani în tribună. Anunţul oficial a fost făcut de secretarul general al Ligii Profesioniste de fotbal.

Dinamo a primit interdicția de a disputa patru meciuri cu spectatori, ca urmare a incidentelor de la meciul cu UTA. „Câinii” au primit și o amendă de 100.000 de lei. Totuşi, conducătorii fotbalului românesc au acceptat ca femeile şi copiii să fie prezenţi la duelul care este programat luni, de la ora 20:30, şi care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

A fost modificat regulamentul”, a confirmat Justin Ştefan pentru fanatik.ro. Mai mult, acesta a dezvăluit că situaţia s-ar putea repete şi în următoarele partide ale lui Dinamo.

Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe.

Reclamă

În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a declarat Justin Ștefan pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și