Închide meniul

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură uriaşă! Fosta echipă a lui Neymar vrea un jucător de la Farul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 13:43

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură uriaşă! Fosta echipă a lui Neymar vrea un jucător de la Farul

Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi este aproape de o nouă lovitură uriaşă, după ce la vândut pe Enes Sali în MLS. Un jucător de la Farul este dorit de Santos, echipa la care a scris istorie Pele şi la care a jucat Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldinho poate ajunge să joace în ţara natală. Santos, fosta echipă a marelui Pele, este interesată de jucătorul campioanei României. În această iarnă, Farul s-a mai despărţit şi de Artean. De asemenea, Adrian Mazilu a plecat la Brighton.

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură uriaşă

Conform flashscore.ro, jucătorul în vârstă de 28 de ani este dorit de Santos. Revenit la Farul, Rivaldinho a ajuns la o formă care a atras atenţia celor de la Santos. Retrogradată în Liga 2, echipa la care a scris istorie Pele vrea să revină în prima ligă, iar Rivaldinho este văzut ca un jucător care poate pune umărul la acest obiectiv. În acest sezon, Rivaldinho a marcat 6 goluri şi a dat 4 pase decisive.

Rivaldinho, mesaj pentru fanii celor de la Farul Constanţa

Rivaldinho a avut şi un mesaj pentru fanii celor de la Farul Constanţa, cărora le-a mulţumit pentru susţinerea din 2023 şi îi aşteaptă în continuare alături de echipă şi în 2024. Atacantul brazilian le-a promis cât mai multe goluri fanilor dacă transferul la Santos nu se va concretiza.

„„A fost un an foarte frumos pentru Farul. În primul rând, să fim cu toții sănătoși alături de familiile noastre. Pe plan sportiv îmi doresc să merg cât mai sus cu Farul, să câștigăm multe meciuri, să dăm goluri și să facem toți fanii fericiți în 2024.

Reclamă

A fost o jumătate de an foarte grea, pentru că am avut și meciuri în Europa. Am fost foarte aproape să intrăm și în grupe. O să fie foarte greu play-off-ul, să jucăm acolo. O să fie o luptă frumoasă. Trebuie să facem cât mai bine, să câștigăm meciuri, să facem puncte și să ne îndeplinim obiectivul, să intrăm în play-off.

Îmi propun să ajut Farul să ajungă acolo sus. Să dau goluri, assisturi și să câștigăm meciuri. Acesta este singurul gând pe care îl am pe planul personal. Vreau ca Farul să câștige fiecare meci.

Le mulțumesc fanilor pentru că au fost alături de noi în acest an, atât în momentele bune, dar și mai puțin bune. Fără ei ar fi foarte greu, iar cu ei suntem mai puternici. Încă o dată, le mulțumesc că au fost alături de noi în acest an și sunt sigur că vom fi tot așa în continuare, împreună”, spunea Rivaldinho.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și