Închide meniul

Gică Hagi și-a deschis o nouă afacere, într-un domeniu în care se câștigă sume colosale. Cum a implicat-o și pe soția Marilena

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 12:15 / Actualizat: 19 februarie 2024, 13:23

Gică Hagi și-a deschis o nouă afacere, într-un domeniu în care se câștigă sume colosale. Cum a implicat-o și pe soția Marilena

Gică Hagi și-a deschis o nouă afacere, într-un domeniu în care se câștigă sume colosale

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi și-a deschis o nouă afacere, într-un domeniu în care se câștigă sume colosale. Acționarul majoritar de la Farul Constanța încearcă să câștige sume importante și în alte domenii, nu doar în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” și-a deschis recent o nouă firmă, într-un domeniu în care se pot câștiga sume colosale. Este vorba despre lumea publicității, acolo unde o afacere de succes poate genera un profit impresionant.

Gică Hagi și-a deschis o nouă afacere, într-un domeniu în care se câștigă sume colosale

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Gică Hagi și-a înființat o nouă firmă, cu sediul la București. Aceasta se numește „HGH Company SRL” și a fost înregistrată la Registrul Comerțului pe data de 11 ianuarie a acestui an. Cel mai important jucător din istoria României a desemnat-o pe soția sa, Marilena Hagi, drept administrator al acestei firme. În lumea publicității se pot câștiga sume cu adevărat colosale, de domeniul milioanelor de euro.

Astfel, familia Hagi încearcă să își mărească veniturile și în alte domenii, nu doar în fotbal. În ceea ce îl privește pe „Rege”, acesta a anunțat încă de anul trecut că nu își mai dorește să fie acționarul majoritar de la Farul Constanța.

„Sunt acționar majoritar la Farul. Echipa aceasta e a Constanței. Eu sunt doar un acționar majoritar care nu-și dorește să rămână. Vreau să vând acțiunile pentru a face Farul și mai puternică, iar eu să rămân cu meseria mea. Mereu am spus că mie îmi place partea tehnică”, spunea Gică Hagi, în luma mai a anului trecut.

Reclamă

Chiar și fiul său, Ianis Hagi, are o firmă în domeniul publicității. Agenția „Prințului” a fost deschisă în anul 2020 și a raportat o cifră de afaceri de 997.394 lei, în primul an. Totuși, „Future of the Game Company SRL”, așa cum se numește firma mijlocașului de la Alaves, a înregistrat și datorii în valoare de 2.084.101 lei.

Agenția de publicitate a lui Ianis Hagi a înregistrat un profit bun abia la 2 ani de la înființare. În anul 2022, aceasta a atins o rată de profit de circa 230.000 de euro, anunță sursa citată anterior.

Gică Hagi, întâlnire emoţionantă cu copilul care a plâns în hohote după înfrângerea cu Dinamo

Gică Hagi a avut o întâlnire emoţionantă cu copilul care a plâns în hohote după înfrângerea cu Dinamo. „Regele” i-a făcut un cadou puştiului care nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care Farul a primit al doilea gol de la „câini”.

Reclamă 4 / 0/3

„Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat!„, a fost anunţul făcut de şefii clubului din Constanţa.

La două zile distanţă, micul suporter al Farului a fost găsit şi invitat în vestiarul echipei. A făcut cunoştinţă cu Gică Hagi şi cu jucătorii „marinarilor” şi a primit un cadou de neuitat.

„Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.

Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporții micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru”, a transmis Farul Constanţa pe contul de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și