Închide meniul
Video

Gică Hagi, iureş la conferinţă: „Toţi banii i-am investit în tineri!” A amintit de Cristina Neagu şi Johan Cruyff

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 22:38

Reclamă

Gică Hagi, iureş la conferinţă după U Cluj - Farul 1-0

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a făcut iureş la conferinţă, după ce U Cluj a învins-o pe Farul cu scorul de 1-0. „Regele” nu s-a mai putut abţine şi s-a plâns de investiţiile făcute în sport, în România. Acesta a amintit şi de Cristina Neagu şi a dezvăluit şi ce a învăţat de la Johan Cruyff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a învins-o pe Farul la limită, cu scorul de 1-0. Clujenii au marcat după o greşeală uriaşă în defensiva constănţenilor şi au urcat pe loc de play-off.

Gică Hagi, iureş la conferinţă după U Cluj – Farul 1-0

Gică Hagi a început să ţipe la conferinţa de presă, fiind extrem de revoltat de faptul că echipele din România nu au bugete competitive, pentru ca tinerii jucători să rămână în ţară. Managerul campioanei a oferit exemplul lui Adrian Mazilu, care a fost vândut de Farul imediat după cucerirea titlului.

„Regele” a amintit şi de faptul că ai nevoie de o susţinere financiară masivă, atunci când începi un proiect mare, acest lucru dezvăluind că l-a învăţat de la Johan Cruyff. Hagi a mai adus-o aminte şi pe Cristina Neagu, fiind nemulţumit de criticile pe care aceasta le-a primit.

„Vreţi jucători mari, statul să bage bani! M-am plictisti de câte ori am spus-o! Şi o să vedeţi că Mazilu nu mai pleacă şi joacă titular la noi. Dar dacă trebuie să facem buget, trebuie să-l vinzi când e fraged. Ce să mai demonstreze Mazilu, a ieşit campion şi a fost cel mai bun jucător în play-off. Ce să facă mai mult? Are nevoie de un club care să creadă în el şi să intre să joace. Dar nu răspund eu de asta, a plecat de la mine. Eu fac până la un punct, trebuie să vină alţii. E un proces natural.

Reclamă

Noi chiar am făcut treabă bună, singura bază sportivă după anii 90. La nivelul celor mai bune cluburi din Europa. Tot ce am făcut eu în viaţă am investit î copii. Până când voi putea, ajut, acesta a fost drumul meu. Sunt mândru de ce am făcut până acum. E greu, nu există niciun proiect la nivel naţional.

Nu e sportul o prioritate. Pe timpul nostru a fost prioritate, de aceea am ajuns să ne batem cu toţi. Şi celelalte segmente, erau priorităţile României! Ale României! La noi se tace! Cum am spus de „Messi al handbalului”, în lume! Câştiga prea mult, dar a devenit cea mai bună din lume. Cât trebuie să câştige cea mai bună din lume.

Am criticat-o şi d-asta am fost supărat. Trebuie stricat! Stricat! Veniţi după ea şi faceţi ca ea, să spună ea ce e bine. Suntem departe.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am învăţat de a Cruyff un lucru. Pentru a face un proiect mare, e nevoie de susţinere financiară. Noi aici suferim enorm. Noi când am jucat în 90 aveam acelaşi buget ca Real Madrid, mai mult sau mai puţin. Ei aveam 60-80 de milioane atunci, îi cumpăram pe cei mai buni, cum m-au cumpărat şi pe mine. A venit Revoluţia, dar ne-am dus în cap. Ei s-au dus la un miliard, cifră de afacere. Aici stă totul”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Farul, învinsă de U Cluj

U Cluj a învins-o miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, pe campioană Farul Constanţa, în etapa a 29-a din Liga 1.

La Cluj, cele două echipe au avut pe rând ocazii, dar gazdele au reuşit să deschidă scorul, în minutul 34, prin Dan Nistor, care a profitat de o gafă monumentală a lui Larie. În minutul 47 Roguljic a scăpat singur cu Buzbuchi, dar a şutat slab şi portarul Farului a respins.
Clujenii au jucat ultimele două minute ale prelungirilor în zece, după eliminarea lui Ganea, dar s-au impus cu 1-0 şi se află pe locul 6, cu 38 de puncte. Farul ocupă poziţia a 5-a, având 41 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și