Închide meniul
Foto

Gigi Becali a învins statul român la CEDO: „Trebuie să dea 9 milioane de euro, plus daune. Prea mult a suferit familia mea!”

Alex Masgras Publicat: 20 februarie 2024, 11:54 / Actualizat: 20 februarie 2024, 16:45

Reclamă
Gigi Becali a învins statul român la CEDO: „Trebuie să dea 9 milioane de euro, plus daune. Prea mult a suferit familia mea!”

Gigi Becali a învins statul român la CEDO

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Captură Antena Sport

Gigi Becali a învins statul român la CEDO. Chiar dacă FCSB a remizat în deplasarea cu U Cluj, patronul roş-albaştrilor a avut motive de bucurie. Becali a dezvăluit că a câştigat procesul la CEDO pe care l-a intentat în cazul schimbului de terenuri pe care l-a avut cu Ministerul Apărării Naţionale, în 1999. A fost apoi acuzat că a prejudiciat statul cu aproximativ 900.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost condamnat pe 20 mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare. Gigi Becali a ieşit după gratii în decembrie 2015. Totul după ce mai primise un sport de 6 luni, pentru alte două condamnări. În iunie 2013, patronul lui FCSB a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită în dosarul „valiza”. În acelaşi dosar, Teia Sponte primise o pedeapsă de doi ani cu suspendare, în timp ce Victor Piţurcă a fost condamnat la un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului.

Gigi Becali a învins statul român la CEDO: „Trebuie să dea 9 milioane de euro, plus daune. Prea mult a suferit familia mea!”

Gigi Becali a avut câştig de cauză la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg. Anunţă că este gata să ceară despăgubiri uriaşe, de 9 milioane de euro!

„Astăzi am primit o veste pe care o aştept de 10 ani. O veste de mare bucurie, de mare fericire pentru mine! Fetele mele 18 ani, şi Teodora, şi Alexandra… nu am fost acasă. Şi mult a suferit familia mea şi mama mea pentru ce am fost batjocorit şi condamnat!

A venit vestea astăzi de la CEDO… condamnă România pentru un proces neechitabil lui Becali George. Adică a fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată. Sunt prea fericit, trăiesc o bucurie a sufletului.

Reclamă

Pentru 800.000 mi-au luat 3 milioane de euro! Trebuie să îmi dea, dacă a luat de 3 ori atunci trebuie să dea de 3 ori… adică să dea 9 milioane de euro. Şi plus daunele pe care le voi cere eu pentru celelalte vătămări care mi s-au întâmplat. Nu banii sunt problema, ci mulţumirea sufletească!

Nu mai am răutate, poate aşa a făcut Dumnezeu acum! De ce? Dacă era acum câţiva ani poate făceam tam-tam mare. Dar totuşi oamenii care au făcut asta trebuie să fie spus numele lor. Nu ştiu dacă fac păcat, dar trebuie să spun numele lor.

Eu acum în faţa voastră, cu slavă, cu bucurie… aştept al treilea nepot acum! Vezi cum face Dumnezeu? Vezi cum face?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că scoate din primul 11 un star de la FCSB după remiza cu U Cluj, scor 0-0, din etapa a 26-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor nu mai are răbdare cu Octavian Popescu şi i-a transmis un ultim avertisment jucătorului în vârstă de 21 de ani.

În remiza cu U Cluj, Octavian Popescu a fost schimbat cu un sfert de oră înainte de final. În locul lui a intrat Radaslavescu.

„Nu mi-a plăcut viteza de joc. Jucătorii erau bolnavi, vreo cinci lua tratament. Coman nu a fost el, Olaru nu a fost el. Tavi chiar ieri dimineaţă s-a simţit rău, a luat medicamente. Şi Miculescu, jumătate de echipă.

Am avut 11 metri la Tavi, dar nu e în apele lui. Pierde mingea, o gâdilă. Nu mai merge gâdilatul. Nu joci la mine dacă nu joci din prima„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Omul de afaceri a oferit noi detalii şi despre debutantul Nana Antwi. Fundaşul dreapta a primit cea mai mică notă pe sofascore.ro, dar a scăpat de criticile patronului.

„Într-un fel mi-a plăcut (n.r. despre Nana Antwi), am văzut că are stăpânire de sine, a şi driblat. Stai că îl bag tot meciul şi o să văd„, a mai spus patronul FCSB-ului.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și