Închide meniul

Gigi Becali a reacţionat, după ce s-a scris de interesul său pentru Daniel Paraschiv: „Am și eu nebuniile mele”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 13:07 / Actualizat: 15 decembrie 2023, 14:35

Reclamă
Gigi Becali a reacţionat, după ce s-a scris de interesul său pentru Daniel Paraschiv: „Am și eu nebuniile mele

Gigi Becali a reacţionat, după ce s-a scris de interesul său pentru Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv salută fanii după un meci al lui Hermannstadt / Profimedia Images

Gigi Becali a reacţionat, după ce s-a scris de interesul său pentru Daniel Paraschiv. Patronul FCSB-ului a recunoscut că îi place atacantul lui FC Hermannstadt, dar nu crede că el e vârful care le trebuie „roş-albaştrilor” pentru a câştiga campionatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Daniel Paraschiv Gigi Becali ar trebui să bage adânc mâna în buzunar, el fiind cotat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Gigi Becali a reacţionat, după ce s-a scris de interesul său pentru Daniel Paraschiv: „Am și eu nebuniile mele”

Eu dau bani, nu contează. Mie mi-a plăcut Paraschiv, dar nu prea sunt de acord, nu e jucătorul care ne trebuie, nu e foarte puternic, un marcator autentic. Nu fac tot timpul doar ce vreau eu. Dacă ei (n.r.: staff-ul tehnic) spun că nu, mă retrag și eu.

Dacă vreau cu adevărat, da, dar de acum nu mai fac, după ce am luat țepele pe care le-am luat. Mie mi-a plăcut de el când era în țară, a fost ambiția mea. Dacă am greșit, ce să fac acum? E ambiție prostească, ce să fac, am și eu nebuniile mele”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

În schimb, Gigi Becali e tot mai aproape de a-l transfera pe fundaşul Nana Antwi. Jucătorul de 21 de ani al armenilor de la Urartu este la un pas de a semna cu roş-albaştrii. Florin Vulturar a plecat deja să poarte negocierile finale cu oficialii clubului.

Reclamă

Răsturnare de situație în privința transferului lui Daniel Paraschiv la FCSB! Dani Coman a dat cărțile pe față

Răsturnare de situație în privința transferului lui Daniel Paraschiv la FCSB. Dani Coman, președintele de la Hermannstadt, a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce oferte are, de fapt, atacantul lui Marius Măldărășanu.

Patronul de la FCSB a efectuat deja două mutări, transferându-i pe Baba Alhassan și pe Luis Phelipe. Dani Coman a dezvăluit că Daniel Paraschiv nu are nicio ofertă, până în prezent, de la FCSB. Președintele de la Hermannstadt a dezvăluit că atacantul este curtat de echipe din Polonia și Ungaria.

Coman a mai declarat că, în cazul în care va veni o propunere din partea FCSB-ului, și va fi pe placul tuturor, atunci Daniel Paraschiv s-ar putea transfera la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nu este nicio discuție despre Paraschiv din partea FCSB-ului. Sunt discuții și există interes, dar din străinătate. Din România încă nu avem nicio discuție.

Dacă va fi o ofertă concretă, dacă și noi, clubul, dar și jucătorul vom fi mulțumiți, atunci orice jucător poate pleca. Din Polonia nu este nicio ofertă, dar din Ungaria există interes. Este de la o echipă care joacă frecvent in cupele europene”, a declarat Dani Coman, conform sursei citate.

Baba Alhassan a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului

Baba Alhassan (23 de ani) a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului. Mijlocaşul ghanez va semna cu echipa lui Gigi Becali în următoarele ore. Hermannstadt va primi o sumă importantă pentru a-l lăsa să plece la liderul Ligii 1.

Gigi Becali a anunţat, după remiza cu CFR Cluj, că va semna cu jucătorul Sibiului. „Cu clubul am semnat contractul de transfer. Ne-am înţeles şi cu jucătorul, vine cu impresarul. 99% e făcut. Numai 1% se poate întâmpla”, spunea patronul roş-albaştrilor.

Potrivit gsp.ro, Alhassan a făcut luni vizita medicală. Gigi Becali i-a oferit un contract valabil pe 3 ani, cu opţiune de preungire pe încă două sezoane.

În conturile lui Hermannstadt vor intra 600.000 de euro pentru Baba Alhassan. Sibienii vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer. Alhassan va fi titular la mijlocul terenului, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut.

Latifundiarul din Pipera a anunţat şi ce salariu va primi jucătorul ghanez.

Reclamă

Nu știu dacă vom schimba sau nu sistemul de joc, asta e treaba lor. Eu nu mă opresc aici. O să mai iau un fundaș dreapta și un atacant.

Alhassan va încasa 10.000 de euro, m-am înțeles cu el imediat. Se vede că vrea să facă un pas înainte în cariera lui”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și