Închide meniul

Gigi Becali i l-a propus pe Dorin Rotariu, dar Laszlo Dioszegi vrea un alt jucător de la FCSB: „Este foarte bun!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 13:05

Gigi Becali i l-a propus pe Dorin Rotariu, dar Laszlo Dioszegi vrea un alt jucător de la FCSB: „Este foarte bun!

Gigi Becali i l-a propus pe Dorin Rotariu, dar Laszlo Dioszegi vrea un alt jucător de la FCSB

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Hepta

Gigi Becali i l-a propus pe Dorin Rotariu patronului de la Sepsi, dar Laszlo Dioszegi a pus ochii pe un alt jucător de la FCSB. Conducătorul grupării din Sfântu Gheorghe şi-ar dori să îşi rezolve problemele din atac prin aducerea lui Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul care a fost golgheterul roş-albaştrilor în sezonul trecut a fost pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera s-a răzgândit între timp şi ia în calcul chiar să îl păstreze pe italian până în vară.

Gigi Becali i l-a propus pe Dorin Rotariu, dar Laszlo Dioszegi vrea un alt jucător de la FCSB

Marcat de 15 ori sezonul trecut, Compagno are 4 reuşit în actuala ediţie de campionat. A fost titular în numai 11 partide. Dioszegi şi l-ar dori pe Andrea Compagno, dar nu e dispus să achite mai mult de 100.000 de euro.

Dorin Rotariu să spun sincer, în vară am vorbit despre el. Am vrut în vară să vină la noi, dar nu am ajuns cu negocierile prea departe. Să vedem acum dacă antrenorul are nevoie de jucători, ce profil vrea și după aia o să discutăm.

Nu am discutat nici despre Rotariu, nici de Compagno. Pentru mine personal, îmi place de Compagno, dar nu am ajuns să discutăm despre niciun jucător. Mie mi se pare un atacant foarte bun pentru nivelul nostru. Dacă eu aș fi antrenorul lui Sepsi l-aș aduce, dar eu țin cont de ce spune domnul Storck.

Reclamă

Nu știu, nu am discutat despre jucători. 500.000 de euro este o sumă mare, dar poate o să scoatem altfel această înțelegere. Se poate negocia la orice jucător, o să discutăm înainte de sărbători cu 2 zile să vedem. Noi niciodată nu am dat bani pe jucători decât maxim 100.000 de euro”, a declarat Laszlo Dioszegi la fanatik.ro.

Câţi bani vrea Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Gigi Becali vrea să scape de Andrea Compagno și i-a stabilit prețul. Patronul celor de la FCSB a vorbit, din nou, despre un posibil transfer al atacantului italian, care nu mai este considerat, de către latifundiar, drept un jucător bun.

Compagno? Compagno poate să plece la orice club care va achita 500.000 de euro. Acesta este noul lui preț”, a dezvăluit Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul golgheter al echipei pregătite de Elias Charalambous ar fi putut pleca, în această vară, la Heerenveen, în Olanda, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Totuși, la momentul respectiv, Gigi Becali a dorit să obțină mai mulți bani în schimbul atacantului, iar negocierile au picat.

”Am primit ofertă pentru Compagno de 1,5 milioane, din Olanda, de la Heerenveen. Am cerut două milioane, dar sa vedem, poate ne ducem la 1,6 sau 1,7 milioane”,spunea atunci patronul celor de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și