Închide meniul

Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor

Alex Ioniță Publicat: 12 mai 2024, 14:18

Reclamă
Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor

Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB!

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Fostul internațional i-a făcut „lista de cumpărături” patronului, pentru perioada de mercato din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii au câștigat titlul în Liga 1 și vor juca, în sezonul viitor, în preliminariile UEFA Champions League. Totuși, pentru a avea o șansă în cupele europene, Ilie Dumitrescu este de părere că patronul trebuie să își întărească echipa.

Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB!

Fostul mare atacant este de părere că Gigi Becali are nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, dar și în cel defensiv. Totodată, acesta a vorbit și despre munca care ar trebui depusă de oamenii din staff-ul tehnic al campioanei, pentru a găsi jucători care s-ar integra în echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

„Ai nevoie de un număr nouă autentic, aș merge pe doi fundași laterali. Cred că e nevoie și de o extremă care să poată juca pe ambele părți. La mijloc, ești acoperit dacă nu pleacă la Olaru.

Ai nevoie de fundași laterali care, pe faza de atac, să se transforme în extreme și să aducă un plus pe faza ofensivă. Aș mai aduce și un fundaș central. Cam cum spunea Gigi, șapte-opt jucători. Să vedem cum se vor întări. Sunt anumite posturi extrem de importante. Să vedem cine va alege, cum se vor sfătui, care va fi strategia.

Reclamă
Reclamă 4

Louis Munteanu și Alibec sunt cunoscuți. Apoi intervine munca din spate, dacă ai un departament de scouting, care adună informații… Apoi intră în rol Mihai Stoica și staff-ul tehnic, care îi fac un raport lui Gigi. Contează și bugetul lui Gigi. Dacă vrei să aduci înlocuitor pentru Coman, trebuie să-i dai același salariu sau chiar mai mare”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB

Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB. „Ajutorul” lui Elias Charalambous a declarat, sâmbătă seara, la finalul partidei cu CFR Cluj, după ce formaţiei roş-albastre i s-a înmânat trofeul de campioană, că de acum încolo pentru jucători urmează ceea ce este mai greu şi anume să demonstreze în cupele europene.

„Meritul este al jucătorilor, am spus-o întotdeauna. Mă bucur că am câştigat titlul după nouă ani. Mă bucur că sunt jucătorii fericiţi pentru că ştiu ce înseamnă să câştigi un titlu. Dar acum urmează ce e mai greu, să demonstrăm în Europa.

Reclamă

Pentru noi azi nu a mai contat meciul cu CFR Cluj. Când am ajuns şi am văzut un stadion plin… nu mai puteam să le zicem ceva. Nici la pauză nu am putut să le zicem nimic băieţilor, pentru că a fost senzaţional totul în această seară. Iar meritul este al jucătorilor. A fost un an cu presiune, cu încărcătură mare psihică, emoţională, iar acum jucătorii merită să se distreze”, a precizat fostul fotbalist, la digisport.ro, citat de agerpres.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10 3 iul.

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05 3 iul.

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49 3 iul.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45 3 iul.

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23 3 iul.

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16 3 iul.

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și