Închide meniul

„Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 12 mai 2024, 11:32

Reclamă
„Trebuie să demonstrăm în Europa! Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB!

Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB

Mihai Pintilii / Profimedia

Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB. „Ajutorul” lui Elias Charalambous a declarat, sâmbătă seara, la finalul partidei cu CFR Cluj, după ce formaţiei roş-albastre i s-a înmânat trofeul de campioană, că de acum încolo pentru jucători urmează ceea ce este mai greu şi anume să demonstreze în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Meritul este al jucătorilor, am spus-o întotdeauna. Mă bucur că am câştigat titlul după nouă ani. Mă bucur că sunt jucătorii fericiţi pentru că ştiu ce înseamnă să câştigi un titlu. Dar acum urmează ce e mai greu, să demonstrăm în Europa”, a spus acesta.

Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB

Pintilii, care face parte din staff-ul tehnic condus de Elias Charalambous, a menţionat că meciul cu CFR Cluj nu a contat având în vedere atmosfera făcută de suporteri în tribune.

„Pentru noi azi nu a mai contat meciul cu CFR Cluj. Când am ajuns şi am văzut un stadion plin… nu mai puteam să le zicem ceva. Nici la pauză nu am putut să le zicem nimic băieţilor, pentru că a fost senzaţional totul în această seară. Iar meritul este al jucătorilor. A fost un an cu presiune, cu încărcătură mare psihică, emoţională, iar acum jucătorii merită să se distreze”, a precizat fostul fotbalist, la digisport.ro, citat de agerpres.ro.

FCSB a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 9-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Reclamă
Reclamă 4

Meciul a fost urmat de ceremonia de înmânare a tricourilor de campioni, a medaliilor şi a trofeului de campioană. Roş-albaştrii vor sărbători titlul în centrul oraşului, la Ateneu, drumul de la stadion fiind străbătut într-un autocar descoperit.

FCSB a câştigat titlul de campioană a României la fotbal în etapa a 7-a a play-off-ului, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 2-1 (1-0), pe Arena Naţională din Capitală. ”Roş-albaştrii” aveau nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura matematic titlul, cu trei etape înainte de finalul sezonului, dar au obţinut victoria.

Gruparea bucureşteană nu mai câştigase titlul din 2015, de atunci având şapte clasări pe locul secund şi una pe locul cinci.

Reclamă

Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului

Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor a fost surprins de cât de mulți fani au venit pe stadion, la duelul cu CFR Cluj.

„Echipa asta are ceva special. E un titlu mare, uriaş. Mare rol a avut Peluza Nord, ea i-a capacitat şi pe ceilalţi spectatori.

Au venit suporteri din ce în ce mai mulţi, noi am mai avut audienţă dar nu la modul ăsta, acum ne-au copleşit. Acum la meciul ăsta campionatul era deja luat, să vii sa vezi ce?! Să vii să vezi premiera că ai aşteptat-o. Au venit oameni din toate colţurile lumii, lumii, nu ţării.

Au venit special pentru asta în Bucureşti, au umplut hotelurile din Bucureşti. Pe mine asta m-a depăşit, nu m-am aşteptat la asta”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:06

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”! Florentino Perez, rol special

14:04

Lando versus Max. O comparație făcută de Adrian Georgescu

13:40

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

13:24

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

12:57

Soţii Ionela şi Marius Cozmiuc, campioni la canotaj, vor purta drapelul României la Jocurile Olimpice 2024

12:56

VIDEOAdina Diaconu – Suthasini Sawettabut 2-3 şi Elizabeta Samara – Andreea Dragoman 3-1 la WTT Star Contender Bangkok 2024!

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și