Închide meniul

Jucătorul transferat de Dinamo, şocat după ce a ajuns în România: „A fost prima dată când am văzut aşa ceva!”

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 21:55

Reclamă
Jucătorul transferat de Dinamo, şocat după ce a ajuns în România: „A fost prima dată când am văzut aşa ceva!

Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Edgar Ie, jucătorul transferat de Dinamo la începutul acestui an, a rămas şocat atunci când a ajuns în România. Fundaşul care are în palmares un trofeu cucerit alături de Barcelona a dezvăluit că a fost pentru prima dată când a văzut fani venind la hotelul jucătorilor, pentru a-i încuraja înaintea unei partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează un moment bun, fiind la un singur punct de locul de baraj, ocupat de Voluntari. „Câinii” se vor duela cu UTA, în ultima etapă de dinaintea play-out-ului, meciul fiind vineri, de la ora 20:00.

Jucătorul transferat de Dinamo, şocat după ce a ajuns în România

Edgar Ie a fost transferat de Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu turcii de la Basaksehir. Acesta a transmis că oferta primită din partea „câinilor” a reprezentat o bună oportunitate pentru el, în iarna trecută.

De asemenea, Edgar Ie a dezvăluit că a rămas „mască” atunci când i-a văzut pe fanii „câinilor” venind la hotelul în care erau cazaţi jucătorii, înaintea unui meci, deşi situaţia echipei nu este cea mai bună. Stpperul s-a declarat convins de faptul că Dinamo se poate salva de la retrogradare.

„Știam despre București că e un oraș frumos în care să locuiești și să joci. Am avut o perioadă în care nu am jucat și oferta asta a însemnat o oportunitate bună pentru mine. E prima dată în viața mea când am văzut fanii venind la hotel înainte de meci să ne susțină, deși situația noastră nu e cea mai bună.

Reclamă

(n.r. Se poate salva Dinamo?) Da, da, sigur că da! O să ieșim din situația asta. Nu o să fie ușor, dar o să reușim”, a declarat Edgar Ie, conform sport.ro.

Dinamo, tot mai aproape de ieşirea din insolvenţă, după ultima datorie plătită

Dinamo este tot mai aproape de ieşirea din insolvenţă, după ultima datorie plătită. Şefii „câinilor” însă mai trebuie să plătească o sumă considerabilă de bani pentru ca echipa să facă acest pas.

Conform fanatik.ro, Dinamo mai are o datorie de 826.000 de euro. Dacă aceasta va fi plătită, trupa din Ştefan cel Mare va ieşi din insolvenţă. Oficialii „câinilor” au plătit, până în acest moment, suma de peste 1,5 milioane de lei la ANAF. Drept garanţie până la plata tuturor datoriilor, ANAF va avea ca garanţie baza de la Săftica a „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Conform planului de reorganizare al clubului, Dinamo ar urma să iasă din insolvenţă în 2025, după ce îşi va plăti toate ratele eşalonate la ANAF. Însă, oficialii „câinilor” forţează ieşirea din insolvenţă în acest an.

Până când va ieşi din insolvenţă, Dinamo trebuie să rezolve toate litigiile cu foştii jucători. Concret, „câinii” au litigii cu Diego Fabbrini, Ismael Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo. Toţi aceşti jucători îşi cer salariile restante, iar suma se ridică la peste 1,1 milioane de euro. Aceste datorii faţă de foştii jucători au fost şterse de la Dinamo, după aprobarea noului plan de reorganizare al clubului.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:32 FotoValeriu Argăseală a dat o nouă „lovitură”, după ce a luat titlul cu FCSB! Mihai Stoica a fost martor! Ce a spus de Gigi Becali 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului Vezi toate știrile
Citește și