Închide meniul

Leo Grozavu, după ce elevii lui au fost învinşi cu scor de tenis de Sepsi: „Ne-am făcut de râs, trebuia să schimb toată echipa”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 19:21

Leo Grozavu, după ce elevii lui au fost învinşi cu scor de tenis de Sepsi: „Ne-am făcut de râs, trebuia să schimb toată echipa

Scandal uriaş la Craiova! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauză.

Leo Grozavu a făcut dezvăluiri despre negocierile cu FCSB / Hepta

Leo Grozavu a oferit prima reacție, după ce elevii lui au fost învinşi cu scor de tenis de Sepsi. Jucătorii de la Poli Iași au fost învinși cu un scor uluitor în prima partidă de după pauza competițională din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul primului duel, din 2024, din Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu scorul de 6-0 în fața celor de la Poli Iași. Partida s-a jucat pe terenul covăsnenilor și a contat pentru etapa cu numărul 23 a sezonului din primul eșalon al fotbalului românesc.

Leo Grozavu, după ce elevii lui au fost învinşi cu scor de tenis de Sepsi. Mesajul tehnicianului

La finalul partidei, Leo Grozavu s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, din cadrul partidei de la Sf. Gheorghe. Acesta a transmis faptul că toți componenții lotului trebuie să își revină rapid, pentru a nu ajunge la mai multe rezultate slabe în următoarele partide.

”Greu de dat explicații. Un rezultat rușinos, ne-am prezentat lamentabil. Face parte din fotbal. Trebuie să fim puternici, tari și să facem mai mult pentru viitor. Începând cu mine, toți am fost de râs.

Specific nouă, când adversarul nu ajunge la poartă, o băgăm noi în propria poartă. Ăsta e fotbalul, trebuie să ne revenim, pentru că altfel vom avea probleme. Toate execuțiile din prima repriză arătau că ne tremură picioarele.

Reclamă

La pauză trebuia să fac 10 schimbări. Toată echipa trebuia schimbată. După un astfel de eșec, lucrurile se văd rău. Suntem la pământ, dar trebuie să ne ridicăm. Asta a fost, e greu de explicat, frică de a juca, am interpretat fazele greșit. Am făcut cadouri și am picat din punct de vedere mental.

Cam ăștia sunt jucătorii. Numai dacă nu vine vreun Messiah pe parcurs. În turul de campionat tot ei au dus greul, trebuie să ne descurcăm”, a spus Leo Grozavu, la finalul partidei, pentru digisport.ro.

Sepsi – Poli Iaşi 6-0!

Sepsi – Poli Iaşi 6-0! Primul meci de la reluarea campionatului s-a încheiat cu un scor neverosimil. Echipa antrenată de Bernd Storck a obţinut o victorie la scor de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a avut un start fulminant în noul sezon al Superligii. Covăsnenii au condus cu 3-0 la pauză pe Poli Iaşi, în primul meci al etapei cu numărul 21. Florin Ilie a deviat în propria poartă pentru deschiderea scorului, în minutul 20, relatează news.ro.

În minutul 34 gazdele au primit penalty, după un henţ comis de Martac în propriul careu, iar Cosmin Matei a transformat în minutul 36, pentru 2-0. După alte şase minute, Nicolae Păun a stabilit scorul pauzei, 3-0 pentru Sepsi. Kallaku a înscris şi el în minutul 63, iar Marius Ştefănescu a făcut 5-0 în minutul 84. Ultimul gol al meciului s-a consemnat în minutul 88 şi a fost înscris de Mihai Bălaşa, din penalti. Sepsi s-a impus cu 6-0, cea mai categorică victorie a sezonului pentru echipa lui Storck, şi ocupă locul 5 în clasament, cu 33 de puncte. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și