Închide meniul

Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!”. Previziune pentru FCSB – Sepsi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2024, 23:42

Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!. Previziune pentru FCSB – Sepsi

Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul

Gigi Becali şi Mihai Rotaru / Colaj Hepta

Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali în lupta pentru titlu şi prevede o surpriză în meciul FCSB – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului. Patronul Universităţii Craiova a avut un mesaj pentru latifundiarul din Pipera, după ce echipa lui a urcat pe locul secund în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a reuşit să o învingă pe CFR Cluj chiar în Gruia, după ce Alexandru Mitriţă a avut o evoluţie impresionantă. În ziua în care nu a fost convocat de Edi Iordănescu la naţională, starul oltenilor a ajuns la 12 goluri şi 10 pase decisive în această ediţie de campionat.

Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali

Rotaru este sigur că FCSB nu va reuşi să o învingă pe Sepsi, pe Arena Naţională. L-a contrazis pe Victor Angelescu, cel care a lansat acuzaţii dure la adresa lui Becali.

Am spus-o şi o să o repet. Azi suntem pe locul 2, în urmă cu trei etape lumea ne întreba dacă mergem în play-off.

Pentru lupta la podium este etapa noastră. Pentru ceva mai mult, aşteptăm meciul de mâine. Sper să avem un stadion plin cu Rapid şi să fie spectacol. Angelescu îi jigneşte pe cei de la Sepsi.

Reclamă

Eu spun că mâine Sepsi nu pierde pe Arena Naţională. Este o echipă grea, cu un antrenor foarte bun. Să nu uităm, FCSB nu are bancă, nu are vârf, under. Echipa noastră nu este constantă„, a declarat Mihai Rotaru la primasport.ro.

Cum arată clasamentul actualizat al play-off-ului Ligii 1:

1. FCSB – 32 de puncte
2. UNIVERSITATEA CRAIOVA – 28 de puncte
3. RAPID – 28 de puncte
4. CFR CLUJ – 27 de puncte
5. FARUL – 25 de puncte
6. SEPSI – 22 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu, atac fără precedent la Gigi Becali

Acţionarul minoritar al Rapidului l-a arătat cu degetul pe Marius Ştefănescu, starul lui Sepsi care este suspendat pentru meciul cu liderul Ligii 1. Mijlocaşul a fost dorit cu insistenţă în vară de Gigi Becali.

Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept – și dacă au făcut asta, îi felicit – ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar…

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut.

FCSB ne-a obișnuit cu așa ceva, să joace cu Iașiul iar înainte de meci să-i ia pe Luis Phelipe, să joace cu Hermannstadt iar înainte să-l ia pe Baba Alhassan… Că tot ziceau ei cu omenia, au și ei multe omenii, iar câteodată hoții strigă hoții”, a declarat Victor Angelescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și