Închide meniul

Mihai Stoica, cucerit de un jucător al rivalei Dinamo: „Foarte bun! A fost meciul lui!” Pe cine a remarcat

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2024, 23:20

Reclamă
Mihai Stoica, cucerit de un jucător al rivalei Dinamo: „Foarte bun! A fost meciul lui! Pe cine a remarcat

Mihai Stoica, cucerit de un jucător al rivalei Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat cucerit de un jucător al rivalei Dinamo, după ce „câinii” s-au impus în duelul cu Hermannstadt, scor 2-0. Oficialul de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Cîrjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a urcat din nou în zona play-off-ului, după succesul cu 2-0 obţinut pe terenul celor de la Hermannstadt. Astrit Selmani şi Kennedy Boateng au marcat pentru trupa lui Zeljko Kopic.

Mihai Stoica, cucerit de un jucător al rivalei Dinamo

Cătălin Cîrjan a fost decisiv pentru Dinamo, în deplasarea de la Sibiu. Mijlocaşul a obţinut penalty-ul transformat ulterior de Astrit Selmani şi a pasat decisiv la golul marcat de Kennedy Boateng, pe finalul meciului.

Mihai Stoica l-a remarcat pe decarul dinamoviştilor şi l-a lăudat pentru prestaţie din duelul cu Hermannstadt. MM a subliniat faptul că Cîrjan se potriveşte perfect stilului de joc al lui Dinamo, după ce în sezonul trecut a avut evoluţii modeste în tricoul celor de la Rapid.

Cîrjan nu se poate scoate, ăsta a fost meciul lui, a dat pasă de gol şi a scos penalty. Foarte bun Cîrjan, Cîrjan la Dinamo are cifre, are prestaţii foarte bune, să vezi ce înseamnă mediu şi ce înseamnă ca un jucător să se potrivească la o echipă şi să nu se potrivească la alta”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

În următorul meci, Dinamo va primi vizita celor de la FCSB. Derby-ul se va disputa în grupa din Cupa României, la zece zile după ce cele două rivale şi-au dat întâlnire şi în campionat. Duelul respectiv a fost câştigat de roş-albaştri, cu scorul de 2-0. Partida din Cupă se va desfăşura miercuri, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cătălin Cîrjan vrea victoria în derby-ul cu FCSB din Cupă, după Hermannstadt – Dinamo 0-2

Cătălin Cîrjan e cu gândul la derby-ul cu FCSB din Cupa României, după duelul dintre Hermannstadt şi Dinamo, încheiat cu scorul de 0-2. Decarul „câinilor” s-a declarat foarte fericit, după primul succes obţinut de „câini” în deplasare, după opt luni.

După duelul cu Hermannstadt, Cîrjan a transmis că se concentrează asupra derby-ului cu FCSB, din grupa de Cupa României. Partida se va disputa miercuri, de la ora 21:00.

Reclamă

„Mă simt foarte bine aici, suntem o echipă bună. Echipa mă pune în valoare, jucăm un fotbal frumos, trebuie să-mi arăt valoarea pe teren. Am controlat jocul, am ieşit la joc în repriza a doua şi a venit şi golul doi. Am avut patru meciuri fără victorie, azi am câştigat. Ne doream foarte mult să câştigăm şi în deplasare, am avut un trac, dar în seara asta am câştigat.

Am fost foarte dezamăgiţi după meciul din campionat, dar am făcut o analiză, mergem să luăm cele trei puncte. Ne dorim să câştigăm un derby, să-i răsplătim pe suporteri. Şi azi au fost minunaţi, ne-am simţit ca acasă”, a declarat Cătălin Cîrjan, conform digisport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și