Închide meniul

Mihai Stoica laudă transferul realizat de o rivală din Liga 1: „Foarte interesant. Un efort uriaș”

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 22:19

Reclamă
Mihai Stoica laudă transferul realizat de o rivală din Liga 1: Foarte interesant. Un efort uriaș”

Mihai Stoica laudă transferul realizat de o rivală din Liga 1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica laudă transferul realizat de o rivală din Liga 1. Managerul general de la FCSB a vorbit despre o mutare importantă din campionatul intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre o lovitură dată de Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova. Oltenii s-au înțeles cu Pyry Soiri, un fundaș finlandez care este cotat la suma de 400.000 de euro.

Mihai Stoica laudă transferul realizat de o rivală din Liga 1. Ce a spus despre lovitura dată de Mihai Rotaru

Oficialul vicecampioanei este de părere că cifrele lui Pyry Soiri sunt excelente pentru campionatul nostru și că transferul realizat de către Mihai Rotaru este unul interesant. De asemenea, „MM” crede că patronul oltenilor i-a oferit finlandezului un salariu mare, pentru ca acesta să accepte să joace la echipa din Bănie.

”Foarte interesant transferul. I-am văzut cifrele. CV-ul lui arată bine, să joci la Finlanda în naţională e ceva, nu e la San Marino. Şi pe bani şi jucatori de cota. Şi salarii ca mă gândesc ca nu vine pe un salariu mediu, cred că Rotaru a făcut un efort în situaţia asta.

Cred că a doua parte a sezonului o să fie interesantă. Cred că vor aduce şi fundas central, acolo chiar au avut probleme”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova. Patronul formației din Bănie vrea să facă tot posibilul pentru ca echipa sa să prindă un loc pe podiumul Ligii 1, la finalul acestui sezon.

Patronul echipei pregătite de Ivaylo Petev a dezvăluit faptul că dorește să aducă un fundaș central în această pauză de iarnă. Totodată, Mihai Rotaru a spus că va mai aduce încă un jucător, dar nu a oferit detalii despre poziția pe care joacă acesta.

”Acum am închis telefonul, am vorbit cu Ivaylo (n.r.- Petev) despre doi jucători. Fundaș central, unul dintre ei, acolo am avut accidentări, iar pe celălalt nu pot să vi-l spun în momentul acesta, sunt superstițios.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e portar. David (n.r.- Lazar) s-a prezentat foarte bine în meciul de Cupă, Popescu e ok. Avem doi portari valoroși și încă un tânăr foarte bun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

La finalul lui 2023, Universitatea Craiova se află pe locul al 3-lea în prima ligă, cu 34 de puncte obținute după cele 21 de meciuri jucate. De la startul noului sezon, oltenii au înregistrat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și