Închide meniul

„N-am nevoie de combinaţii!” Mircea Rednic a „luat foc”! Discurs furibund înainte de FCSB – UTA

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2024, 19:48

Reclamă
„N-am nevoie de combinaţii! Mircea Rednic a „luat foc! Discurs furibund înainte de FCSB – UTA

Mircea Rednic a "luat foc" | Discurs furibund înainte de FCSB - UTA

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă/ Facebook UTA

Mircea Rednic a „luat foc” şi a avut un discurs furibund, înainte de FCSB – UTA. Antrenorul arădenilor le-a dat replica fanilor, care au afişat un banner prin care îşi exprimau nemulţumirea cu privire la transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la UTA, în etapa a opta din Liga 1. Meciul se va disputa duminică, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mircea Rednic a „luat foc” | Discurs furibund înainte de FCSB – UTA

Mircea Rednic a avut o reacţie nervoasă, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB. Antrenorul de la UTA le-a amintit fanilor de performanţa atinsă de echipă în sezonul precedent, atunci când s-a clasat pe primul loc din play-off.

Rednic a transmis că a ales să rămână pe banca arădenilor, după ce a făcut infarct. „Puriul” a declarat că a luat decizia de a o antrena pe UTA, deşi medicii nu i-au recomandat asta.

„Românul nici nu ne-a băgat în seamă. Au venit numai jucători liberi, noi nu avem banii lui Steaua. Nu se dă bani la semnătură aici. Nu mai fabulaţi, nu mai inventaţi. Un salariu comision, atât se poate la noi.

Reclamă
Reclamă

(n.r. Despre momentul cu bannerul) Chiar m-a deranjat, ar trebui să le fie ruşine pentru bannerul care a apărut, era cred de anul trecut, ca era aşa mototolit. Şi atunci tot aşa, acum un an tot aşa vorbeau. Eu zic că la meciurile pe care le-am avut noi, pe statistica am pierdut 4 puncte.

Rednic nu are nevoie de combinaţii, nu o mai tot frecaţi cu astea. Dacă eram răutăcios puteam să le raspund. Puteam să îmi văd de treabă după ce am făcut infarct, dar nu puteam să plec aşa, am stat peste indicaţiile medicale şi am luat locul 7. Cea mai bună performanţă în ultimii 50 de ani! Ce analizaţi?! Ce vorbiţi? Domnul primar a zis clar: a fost singurul an în care n-am avut emoţii. Sunt deranjat de lipsa unora!

Eu nu plec! N-am plecat când trebuia să plec pentru sănătate! Mă descurc că îmi e mai greu, mai şi ameţesc pe căldurile ăstea dar nu mă las!

Reclamă

Prima de menţinere am luat acum, după un an, şi s-a dus la jucători după meciul cu Slobozia. Hai mai faceţi şi voi eforturi, eu nu am cerut bani, nici la primărie! Eu nu am teren de antrenament! Trebuie mai multă realitate”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat-o pe UTA în prelungiri. Antrenorul arădenilor nu înţelege cum echipa sa a putut să primească gol în ultimele minute ale partidei.

„E greu de digerat, noi aveam mingea la portar. Trebuia să tragem de timp, să jucăm lateral, nu lumănare. Au fost greşeli în lanţ, un aut dat cu uşurinţă, şi au reuşit să egaleze. E normal să fie dureros, am pierdut două puncte aşa uşor. Nu aveai voie! Chichiţe de experinţă. Au fost greşeli în lanţ, trebuia să se concentreze. Dar şi Farul a avut câteva situaţii de a înscrie, dar totuşi, e minutul 94, ai 1-0, trebuie să gestionezi altfel jocul. Tragi de timp, vine doctorul, ai cârcei…trebuie să faci d-astea. Nu dai o lumânare. Se vorbeşte de arbitraje, dar şutul lui Omondi în mână, cot clar la Nedelcu, nu s-a intervenit de la VAR.

Jucătorii români sunt foarte scumpi acum. Am avut destui jucători under, doi dintre ei au terminat meciul în teren. Trebuie să fii cretin, tâmpit, să spui că are nu știu ce interese familia Rednic. Nu mai vorbiţi de comisioane, doar vorbiţi. Dovezi! ANAF-ul a fost de trei ori peste firma fetei mele şi a felicitat-o. Lucruile sunt clare. Se dau comisioane exact ca salariile„, a declarat Mircea Rednic, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:52

Moreirense – Benfica LIVE VIDEO (22:15) în AntenaPLAY. Programul complet al etapei a 4-a din Liga Portugal

21:49

LIVE SCOREOţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu este neînvinsă în Liga 1

21:42

Cât vor costa, de fapt, biletele la meciurile de acasă ale FCSB-ului din Europa League! Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali

21:06

„Am crezut că joc cu Simona Halep!” Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open

20:46

Gabriela Ruse, eliminare dramatică de la US Open 2024! Paula Badosa a câştigat meciul după ce a salvat o minge de meci

20:42

„Dacă era telefon, nu se închidea la 0%!” Mihai Stoica, mesaj savuros despre Darius Olaru! Ce i-a reproşat după victoria cu LASK

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și