Închide meniul

„Noi știm să jucăm doar 11 la 11!” Motivul pentru care Paul Iacob e convins că Rapid nu a ieșit din lupta la titlu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 23:20

Noi știm să jucăm doar 11 la 11!” Motivul pentru care Paul Iacob e convins că Rapid nu a ieșit din lupta la titlu

Motivul pentru care Paul Iacob e convins că Rapid nu a ieșit din lupta la titlu

Paul Iacob. într-un meci pentru Rapid / Profimedia Images

Paul Iacob a dezvăluit motivul pentru care e convins că Rapid nu a ieșit din lupta la titlu. Fundașul echipei lui Cristiano Bergodi a vorbit după înfrângerea din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Rapid s-a încheiat cu scorul de 2-1. Duelul din Bănie a contat pentru etapa a 2-a din playoff și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Motivul pentru care Paul Iacob e convins că Rapid nu a ieșit din lupta la titlu

Iacob a spus că Rapid a jucat mult mai bine atunci când Craiova avea 11 oameni în teren și a dezvăluit, în mod ironic, că echipa lui Cristiano Bergodi știe să joace doar 11 la 11. Totodată, acesta este de părere că giuleștenii nu au ieșit din lupta la titlu, având în vedere că situația din campionat se poate schimba în etapa următoare.

„A fost un al doilea duș rece. Era mai bine dacă Houri nu lua acel roșu, noi știm să jucăm doar 11 la 11. Nu știm să gestionăm. Acel gol a venit și îmi asum toată vina pentru el, pentru primul gol. Puteam să fac mai mult. Mitriță mi-a dat mingea printre picioare, puteam să fac mai mult.

Penalty-ul nu știu cine l-a făcut, dar trebuia să gestionăm omul în plus și faptul că ei au lăsat spații.

Reclamă

Nu știu dacă soluțiile au fost problema. Cred că cei de la Craiova au făcut un meci mare. E meritul lor, pe deplin. Ne-au închis foarte bine, și noi trebuia să jucăm mult mai bine. O să încercăm să reparăm acest lucru și să ne revenim, de la meciul următor.

Dacă ne uităm la statistici, Farul a avut 2-3 șuturi pe poartă și două goluri, Craiova, la fel. Asta contează, noi avem ocazii, nu marcăm și la primul atac ne luăm gol. Astăzi am pierdut contra unei echipe mult mai bune ca noi. În 11 oameni am dominat jocul, iar după ce au rămas ei în 10 nu am mai jucat bine.

Nu cred că am ieșit din lupta pentru titlu. Rapid nu va ieși niciodată. Craiova joacă cu FCSB în următorul meci. Dacă bat ei și câștigăm și noi, suntem toate 3 acolo. Doamne ajută să fie așa!”, a spus Paul Iacob, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid cu Istvan Kovacs la centru

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid cu Istvan Kovacs la centru! Înainte de eliminatrea jucătorului din tabăra gazdelor, centralul nu a văzut o fază care ar fi putut schimba soarta jocului.

Totul s-a întâmplat în primele minute ale reprizei secunde, iar momentul i-a șocat pe jucătorii din echipa lui Ivaylo Petev.

În minutul 50 al duelului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Iulian Cristea a fost protagonistul unei faze controversate, în careul celor de la Rapid.

După un atac al oltenilor, fundașul giuleștean și-a degajat balonul direct în mână. Jucătorii Craiovei au reacționat rapid, însă Istvan Kovacs nu a întors faza.

Mai apoi, giuleștenii au pornit pe contra atac, iar Houri a fost nevoit să îl țină pe Hasani, pentru ca acțiunea oaspeților să nu devină una periculoasă.

Istvan Kovacs l-a sancționat imediat pe Houri, care a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și