Închide meniul

Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 mai 2024, 22:35

Reclamă
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”

Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică. Antrenorul dinamoviştilor speră într-o minune în ultima etapă, iar Dinamo să prindă măca un loc de baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kopic a promis că echipa va lupta până la final pentru a evita retrogradarea. Dinamo a ajuns la mâna rezultatelor cu o etapă înainte de final.

Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică

„E aceeaşi poveste săptămână de săptămână. Cred că am juca un meci bun, da e greu să explic aces lucru. Nu cred că a fost vorba de teamă, s-a întîmplat de foarte multe ori acest scenariu. Gnahore a dat totul la mijloc, rămân la părerea că am făcut un joc bun. Am luat două goluri din greşelile noastre.

Cred că am arătat multe lucruri bune. Vom lupta până la capăt, am pierdut multe puncte în ultimele săptămâni. Am avut soarta în propriile mâini, acum depindem de alte echipe. Noi trebuie să luptăm pentru Dinamo, să luptăm până la final”, a spus Kopic la digisport.ro, după Universitatea Cluj – Dinamo 3-3.

Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj

Ahmed Bani a fost la pământ, după ce Dinamo a fost egalată în prelungiri de către U Cluj. Mijlocașul „câinilor” a transmis că echipa ar fi trebuit să câștige cu orice preț, mărturisind că se va agăța de toate șansele rămase pentru a evita retrogradarea.

Reclamă

Ahmed Bani a declarat că remiza cu U Cluj nu o ajută pe Dinamo, care ar fi trebuit să câștige cu orice preț în Ardeal. Acesta nu a înțeles cum „câinii” au primit gol la doar două minute distanță, după ce au preluat conducerea.

În ultima etapă, Dinamo se va duela cu UTA, pe teren propriu, și are nevoie de un miracol pentru a se salva de la retrogradare.

„Un punct e ca și cum…nu ne ajută, trebuia să câștigăm. Am practicat un joc, dar când dai gol, și după ești egalat…nu te ajută cu nimic. Am întors scorul și la două minute am fost egalați. Patru, cinci meciuri în care am luat gol în minutul 90. Ghinion, ne-ghinion, dar trebuia să câștigăm cu orice preț. Trebuie să profităm de orice șansă care mai este, chiar și 1%, trebuie să încercăm să profităm. Sunt foarte dezamăgit.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să mă gândesc la retrogradare, trebuie să credem în șansele noastre, să dăm totul pe teren, depindem de noi. Sper să nu se mai întâmple”, a declarat Ahmed Bani.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și