Închide meniul

„Românisme, nu-i frumos!” Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2024, 23:40

Reclamă
„Românisme, nu-i frumos! Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

Dorinel Munteanu, reacţie fermă după ce Oţelul a învins Sepsi

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu a oferit prima reacţie, după ce Oţelul a învins-o pe Sepsi. Antrenorul gălăţenilor s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, dar s-a plâns de problema cu porţile de la Galaţi, idenfiticată de antrenorul covăsnenilor. Organizatorii partidei au făcut eforturi ca meciul să înceapă la ora stabilită, după ce cei de la Sepsi s-au plâns că cele două porţi nu au înălţimea corespunzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a învins-o cu 2-0 pe Sepsi, în etapa a opta din Liga 1. Gălăţenii au egalat-o pe U Cluj, echipa care este pe primul loc în clasament. Formaţia lui Dorinel Munteanu are o restanţă de disputat, urmând să se dueleze cu CFR Cluj.

Dorinel Munteanu, reacţie după Oţelul – Sepsi 2-0

Dorinel Munteanu a tras concluziile, după ce Oţelul a egalat liderul. Acesta a transmis că echipa sa nu le-a dat nicio şansă celor de la Sepsi, fiind extrem de mulţumit chiar şi de jucătorii care au fost trimişi în teren pe parcursul meciului. De asemenea, „Munti” a anunţat noi transferuri la Oţelul.

„Fără nicio modestie, nu am dat nicio şansă adversarului. Dar acest joc se încheie, avem o pauză, trebuie să ne pregătim. Începem cu triplă grea, Buzău, CFR şi Dinamo şi vrem să obţinem cât mai multe puncte. Am fost agresivi, băieţii au înţeles ce vreau de la ei, la Ploieşti am fost puţin apatici. Astăzi au respectat ce am discutat cu ei.

L-am preferat pe Alex Pop în ultima clipă, a fost cu succes, a marcat două goluri meritate. Trebuie să-i felicit. Dacă am fost nemulţumit de unii în trecut, azi şi-au făcut datoria.

Reclamă
Reclamă

Am auzit că au fost incidente cu poarta, românisme, nu înţeleg de ce a apelat la astfel de lucruri. Să se uite mai bine ca echipa lui să ajungă la poarta noastră, nu-i frumos.

Mai vreau să aduc un jucător, poate chiar doi, în funcţie de buget. Nu va pleca nimeni, cu siguranţă. Nu voi face schimb”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Alexandru Pop a marcat o „dublă” în meciul cu Sepsi şi a fost întrebat, imediat după meci, despre o plecare de la Oţelul. Atacantul a recunoscut că este dornic să prindă un transfer.

Reclamă

E un sentiment plăcut, înseamnă că lucrăm bine, şi munca pe care o depunem este răsplătită. Toţi ne dorim play-off-ul, pentru asta muncim, să fim mai buni faţă de anul trecut şi sperăm să iasa aşa cum ne dorim.

(N.r. Despre momentul de la începutul partidei, când au fost probleme la cele două porţi) Nu ştiam ce se întâmplă, nu puteam să ne facem încălzirea, dar mă bucur că s-a rezolvat.

Nu mă interesează, eu sunt aici, la Galaţi, dar sunt deschis la negocieri, şi clubul la fel. Îmi doresc să fiu mai bun„, a spus şi Alexandru Pop.

Oţelul, victorie clară cu U Cluj

Oţelul Galaţi a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi, în primul meci al etapei a opta din Liga 1. Golurile au fost marcate de Alexandru Pop, în minutele 22 şi 43.

Oţelul: I. Popescu – Maftei (Tănasă ’69), Cisse, Stefanovic, Tomasevic – Cisotti (Chira ’90), Zivulic, Lameira (Teles, ’59) – Maciel (Adăscăliţei ’59), Juric, A. Pop (Djuric ’69). Antrenor: Dorinel Munteanu

Sepsi: Niczuly – Oteliţă (Oroian ’46), Bardea, Ciobotariu, F. Ştefan – Alimi, Kecskés (M. Coman ’46), Mino (Neskovic ’75), Kallaku (Oberlin ’46) – C. Matei, Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 31 aug.

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

23:00

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

22:14

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: „Cred că avem o problemă”

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 3 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 4 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY
Citește și