Închide meniul

„S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 16:25

Reclamă
S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB

Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță

Colaj cu Alex Băluță și Alexandru Mitriță / Profimedia

Alex Băluță a dezvăluit că s-a certat cu Alexandru Mitriță! Jucătorul de la FCSB a vorbit despre prietenii pe care îi mai are la Universitatea Craiova, fosta sa echipă, și a transmis un mesaj surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluță a ajuns la FCSB în vara anului trecut și a reușit să câștige titlul de campion, în acest sezon, cu formația roș-albastră. Totuși, acesta a menționat că a negociat și o revenire la echipa lui Mihai Rotaru, înainte să ajungă în curtea lui Gigi Becali.

Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță!

După ce Băluță a semnat cu FCSB, Mihai Rotaru a declarat că nu mai vrea să audă de fostul său jucător. De asemenea, actualul campion al României și-a pierdut și prietenia cu Alexandru Mitriță, după ce a luat această decizie.

„(Mai ai vreun prieten apropiat la actuala echipă a Craiovei?) Sunt apropiat de majoritatea băieților. Nu mai ținem legătura atât de mult. Vorbeam cu Ivan, cu Bancu, cu Screciu. (Mitriță e supărat pe tine?) Cu el s-a rupt orice fel de legătură!”, a sps Alex Băluță, la fanatik.ro.

Băluță a jucat la Universitatea Craiova în perioada iulie 2014 – iulie 2018. La echipa din Bănie a adunat 141 de meciuri, în care a marcat de 28 de ori și a oferit 16 pase decisive.

Reclamă

În actualul sezon, la FCSB, atacantul a jucat 33 de partide, în care a marcat 7 goluri și a oferit 7 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Alex Băluță și Alexandru Mitriță se vor duela, duminică seară, în derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB. Partida din Bănie va începe de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alex Băluţă, oferte din străinătate!

Alex Băluţă a avut mai multe oferte din străinătate înainte de a semna cu FCSB. Dorit şi de Universitatea Craiova, el a ajuns în cele din urmă la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Băluţă a dezvăluit acum, după ce a cucerit titlul cu FCSB, că, în afară de echipa lui Rotaru, a mai avut oferte de la Widzew Lodz (din Polonia), de la Qarabag şi chiar din… Australia!

”Vara trecută am tot purtat discuții cu Craiova și ăsta a fost primul gând. Eu am așteptat oferte din străinătate, am avut oferte din Polonia, de la Widzew Lodz. Am avut apoi de la Qarabag, dar nu s-a concretizat nimic. Au fost niște oferte din Australia.

Eram convins că o să merg acolo! Eram sigur pe mine, dar mi-au oferit foarte puțin la ceea ce înseamnă viața din Australia și faptul că era foarte departe. Numai câte ore zburam până acolo… N-am putut.

Am zis să mai aștept. Am tot continuat să vorbesc cu cei de la Craiova”, a declarat Alex Băluță pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și