Închide meniul

Scandalul biletelor continuă înainte de Dinamo – Rapid: „Nu putem ignora PCH”. Soluţia propusă de conducerea „câinilor”

Alex Masgras Publicat: 25 ianuarie 2024, 17:35

Reclamă
Scandalul biletelor continuă înainte de Dinamo – Rapid: „Nu putem ignora PCH. Soluţia propusă de conducerea „câinilor

Scandalul biletelor continuă înainte de Dinamo - Rapid

Colaj galerii Dinamo şi Rapid / Colaj Hepta

Scandalul biletelor continuă înainte de Dinamo – Rapid. Fanii giuleşteni au anunţat că nu vor merge pe Arena Naţională pentru derby-ul de la finalul acesei săptămâni din cauza numărului redus de bilete alocate din partea dinamoviştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primă fază, galeria celor de la Dinamo le-a promis rapidiştilor că vor primi 5200 de bilete la derby. Ulterior, fanii celor de la Rapid au primit doar 2800 de bilete, la inelul 3 al Arenei Naţionale.

Scandalul biletelor continuă înainte de Dinamo – Rapid

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a declarat că şi-ar dori o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională la derby-ul de sâmbătă, dar nu poate trece peste dorinţa celor de la PCH. Nicolescu a dezvăluit că Dinamo este dispusă să ofere întreaga peluză, cu condiţia ca cele două galerii să se înţeleagă:

„Și eu mi-aș fi dorit să fie un spectacol în tribune, dar nu am cum să ignor PCH. Trebuie reglat între galerii. Noi ne-am declarat disponibilitatea ca, atât timp cât ei se înțeleg și setează anumite lucruri, putem închiria toată peluza. Dacă nu se înțeleg, noi vom pune la dispoziție conform legii și regulamentului.

În alte deplasări, suporterii Rapidului au stat tot timpul în partea de sus, dar tot ei trebuie să regleze. Fiecare știe mai bine cum s-au ținut de cuvânt, dar cu siguranță eu nu voi trece peste cuvântul suporterilor dinamoviști.

Reclamă

Mi-aș fi dorit să fie spectacol în tribune, mai ales că e un derby, dar nu pot decide eu pentru ei. (…)

Și eu am încercat să avem mai multe discuții. Rămâne între ei să găsească o soluție. Am vorbit și cu cei de la Rapid, le-am spus cum se poate remedia acest lucru. Nu pot eu să decid pentru ei. E o chestiune de viziune și pe plan intern. Principial sunt de acord, dar nu pot să trec peste părerea PCH-ului, nu am cum”, a declarat Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Galeria Rapidului nu va merge la derby-ul cu Dinamo. Anunțul giuleștenilor

Liderii suporterilor de la Rapid au anunțat faptul că echipa lui Cristiano Bergodi nu va avea parte de susținere la partida cu Dinamo. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, fanii din Giulești au menționat că nu au ajuns la nicio înțelegere cu suporterii lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

”Dinamo – RAPID. Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă.

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor.

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel.

Prin urmare, am luat decizia să nu ne prezentăm la meci. Încurajăm rapidiștii să procedeze la fel, pentru a evita eventualele neplăceri și vă asigurăm pe toți că dinamoviștii vor vedea Giueștiul în anii următori la fel cum „vom vedea” noi meciul de sâmbătă! Hai Rapid!”, au transmis suporterii, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și