Închide meniul

Gică Hagi, lovitură uriaşă la Farul! Milionarul care a anunţat că vrea să bage milioane de euro la campioana României

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 ianuarie 2024, 19:06

Gică Hagi, lovitură uriaşă la Farul! Milionarul care a anunţat că vrea să bage milioane de euro la campioana României

Şefii unei echipe din Serie A vor să investească la Farul Constanţa

Gheorghe Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Şefii unei echipe din Serie A vor să investească la Farul Constanţa. Munca lui Gheorghe Hagi la academia de la malul mării impresionează în afara României, iar fostul mare jucător poate primi un sprijin financiar uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, fondul de investiţii american care deţine şi clubul Genoa din Serie A este impresionat de echipa deţinută de Gheorghe Hagi.

Şefii unei echipe din Serie A vor să investească la Farul Constanţa

Gheorghe Hagi a cerut în mai multe ori în ultimii ani sprijin din partea multinaţionalelor şi a statului pentru ca fotbalul românesc să crească. Acum, Farul Constanţa poate beneficia de un ajutor uriaş din străinătate.

Andres Blazquez, directorul general al celor de la Genoa, a dezvăluit că este interesat de o colaborarea cu campioana din Liga 1:

„De doi ani am stabilit contacte, am primit referințe bune de la Răzvan Raț, cu care sunt prieten de zece ani. Și cu el m-am consultat când am decis să-l transferăm definitiv de la Juventus pe Drăgușin. El ne-a pus și în legătură cu Hagi.

Reclamă

Face o treabă extraordinară la Constanța cu Academia lui. Ne-ar interesa să intrăm în acționariatul Farului, așa am mai făcut și în alte țări, avem un portofoliu important.

La un club din București e mai greu să ajungem, dar suntem deschiși la colaborări”, a declarat Andres Blazquez, potrivit sursei menţionate mai sus.

Fondul de investiţii american 777 Partners s-a fondat în 2015 şi are sediul în Miami. Americanii deţin mai multe cluburi din întreaga lume precum Genoa (Italia), Standard Liege (Belgia), Hertha Berlin (Germania), FC Red Star (Franţa) şi Vasco da Gama (Brazilia).

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Ganea a fost prezentat oficial de Farul Constanța

Cristi Ganea a fost prezentat oficial de Farul Constanța. Fundașul este la a 3-a experiență la echipa lui Gică Hagi.

Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat, prin intermediul unei postări pe site-ul oficial, că fundașul Cristi Ganea se va alătura lotului pregătit de Gică Hagi. Acesta a semnat un contract valabil până în vara anului viitor.

„Farul Constanța a ajuns la un acord cu jucătorul Cristian Ganea, care a semnat un contract cu formația noastră valabil până în vara anului 2025.

Va fi a treia experiență a fundașului stânga în vârstă de 31 de ani la Constanța, unde a mai evoluat în perioada 2015-2018 și apoi ianuarie – iulie 2020.

Născut la Bistrița, Cristian Ganea a mai evoluat pentru echipa de juniori U19 de la Mallorca, apoi la Mallorca B, CD Santanyi, ASA Tg. Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov, Athletic Bilbao, Numancia, Aris Salonic, Panathinaikos și FCSB.

În 196 de meciuri disputate pentru echipele din România a marcat 23 de goluri și a oferit 16 pase de gol. Cristi Ganea are și 8 selecții la Naționala României”, au anunțat oficialii de la Farul, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și