Închide meniul

Suma pentru care Joyskim Dawa o poate părăsi pe FCSB! Anunţul lui Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 8 august 2024, 12:12

Reclamă
Suma pentru care Joyskim Dawa o poate părăsi pe FCSB! Anunţul lui Gigi Becali

Suma pentru care Joyskim Dawa o poate părăsi pe FCSB!

Dawa se bucură după ce a deschis scorul cu Sparta Praga / Profimedia Images

Suma pentru care Joyskim Dawa o poate părăsi pe FCSB este de 5 milioane de euro. Gigi Becali a anunţat că Dawa are clauză de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 28 de ani, Dawa este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.3 milioane de euro.

Suma pentru care Joyskim Dawa o poate părăsi pe FCSB! Anunţul lui Gigi Becali

Dacă dă cineva banii pe el, să plece! Are clauză 5 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali l-a transferat în vara lui 2022 pe Dawa de la FC Botoşani în schimbul sumei de 350.000 de euro. Dawa era cotat atunci la 650.000 de euro.

Fundaşul central are contract cu FCSB până în vara lui 2027. În afară de FCSB şi FC Botoşani, Dawa a mai evoluat la Gil Vicente, Mariupol şi Valmiera.

Reclamă
Reclamă 4

Dawa a marcat în meciul Sparta Praga – FCSB 1-1, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Joyskim Dawa a deschis scorul, în minutul 61, în partida tur dintre Sparta Praga şi FCSB, încheiată cu scorul de 1-1. Cehii au egalat în minutul 78, prin Olatunji, după o gravă eroare a portarului Ştefan Târnovanu.

Cehii au avut un gol anulat cu VAR în prelungirile partidei. În minutul 90+3 Karinen a înscris din interiorul careului, dar reuşita a fost anulată cu VAR, pentru un fault în atac.

Dawa a marcat şi în turul cu Maccabi Tel Aviv, încheiat 1-1. Campioana României a obţinut calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după ce William Baeten a marcat în returul de la Budapesta în minutul 90. Maccabi Tel Aviv – FCSB s-a încheiat 0-1.

Reclamă

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

Gigi Becali a avut o reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1. Patronul roş-albaştrilor e de părere că FCSB nu va putea fi învinsă de Sparta Praga în retur.

Gigi Becali a spus că nu a avut deloc emoţii în meciul tur cu Sparta Praga. Returul va fi marţea viitoare, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ne convenea 1-0. Dacă terminatm cu 1-0 eram calificaţi. Eu zic că e o echipă de Liga 1 medie.

Dacă jucam cu Rapid, cu CFR, cu Craiova jucau fotbal, aveau mult mai multe ocazii, aveam emoţii. N-am avut nicio emoţie că n-au avut nicio ocazie.

I-a dat o dată pas cadou Creţu şi au mai avut capul acela. Dar dacă dai cu capul nu e foarte mare ocazie.

Nu sunt mulţumit că trebuia să câştigăm cu 2-3 goluri diferenţă.

Eu cred că n-avem încă experienţă europeană. Eu zic că de emoţii.

Eu spun cum am spus cu Maccabi. Nu vreau să se considere mândrie, trufie, laudă. Eu spun părerea mea: ‘Dacă Dumnezeu nu e împotriva noastră, şi nu are de ce, echipa asta nu are cum să ne învingă niciodată’. Trebuie să nu mai greşească Târnovanu, să fie 1-0.

Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor. De ăştia deja am trecut”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro după Sparta Praga – FCSB 1-1.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:54

Ovidiu Hațegan, delegat la finala masculină de fotbal de la Jocurile Olimpice! Anunțul oficial

18:39

Pepe și-a anunțat retragerea din fotbal! A agățat ghetele în cui la 41 de ani, după o carieră plină de trofee

18:33

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor primi o sumă uriaşă după „furtul” de la Paris

18:09

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

17:57

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

17:52

„Putem să ne calificăm în Liga Campionilor” Florin Tănase, prima reacție după ce a revenit la FCSB! Ce le-a transmis suporterilor

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și