Închide meniul

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul – Dinamo 0-2: „Trebuia eliminat! Îi face semn la cap!”

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 23:29

Reclamă
Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul – Dinamo 0-2: „Trebuia eliminat! Îi face semn la cap!

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul - Dinamo 0-2

Ionuţ Larie, reacţie nervoasă în timpul meciului Farul - Dinamo/ Capturi Orange Sport

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul – Dinamo 0-2, nu a întârziat să apară. Marius Avram a tras concluziile, după ce Ionuţ Larie a avut un conflict cu arbitrul partidei, Marcel Bîrsan. Fostul central a declarat că fundaşul lui Gică Hagi ar fi trebuit să fie eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 77, Abdallah a căzut în apropierea careului Farului, însă a fost în poziţie de ofsaid. Marcel Bîrsan i-a arătat imediat cartonaşul roşu lui Buzbuchi, crezând că portarul l-a faultat pe atacantul lui Dinamo. Arbitrii din camera VAR au intervenit, iar Buzbuchi nu a fost eliminat, deoarece atacantul „câinilor” a alunecat.

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul – Dinamo 0-2

La această fază, după ce arbitrul i-a arătat cartonaş roşu iniţial lui Buzbuchi, Ionuţ Larie a fost extrem de nervos şi l-a împins de trei ori pe Marcel Bîrsan. Centralul i-a arătat cartonaşul galben, însă după meci, faza a fost analizată de Marius Avram.

Fostul central consideră că Marcel Bîrsan a greşit şi ar fi trebuit să-l elimine pe Ionuţ Larie. Avram s-a mai declarat surprins de comportamentul căpitanului de la Farul, care în general nu are ieşiri nervoase în timpul meciurilor.

„Dacă analizăm această fază la care Bîrsan a spus că este fault, putem vedea foarte clar cum jucătorul dinamovist alunecă înainte de a se întâlni cu portarul și el este cel care intră în portar. El cădea oricum, nu este un fault al portarului. La această fază, Marcel Bîrsan s-a grăbit arătând cartonașul roșu.

Reclamă

Protocolul spune că dacă el consideră că este fault, așa trebuia să procedeze, ofsaid și apoi sancțiunile disciplinare și tehnice pe care ar fi luat-o în cazul în care nu ar fi ofsaid.

Un alt element de remarcat este și comportamentul lui Larie. Îl împinge de trei ori până primește cartonașul galben. Îi face și un semn la cap, probabil îi spune ceva nu foarte drăguț și apoi îi spune ceva ce nu pot reproduce și arbitrului asistent. La această fază, Larie trebuia eliminat, avem toate elementele pentru eliminare. Bruschează arbitrul, injurii la adresa arbitrului asistent, semne la cap arbitrului, toate aceste elemente ne duc către un cumul de lucruri care ar fi trebuit să ducă la eliminarea lui.

Este atipic pentru Larie, care de obicei este un jucător care nu reacționează așa. Cred că un rol important îl are arbitrul. Putea face ceva prin care să prevină aceste lucruri. Trebuia să comunice cu jucătorii, să le explice faptul că s-a ridicat ofsaid, dar trebuie să arate și roșu”, a declarat Marius Avram, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2

Gică Hagi anunţă măsuri dure după Farul – Dinamo 0-2. Managerul campioanei României a spus că jucătorii săi nu au mentalitate pentru a câştiga şi astfel de meciuri.

„Ce v-am zis înainte de meci? Nu avem mentalitate, suntem departe să avem o mentalitate. Sunt la cald. Am încercat să le zic toată săptămână să fie serioşi. Noi nu suntem Dumnezei ca să credem că suntem mari şi valoroşi şi să câştigăm meciurile. Nu am jucat colectiv bine. Vom evalua şi voi vedea ce trebuie făcut.

Nu putem să mergem pe direcţia asta. Hai să luăm prima repriza, a fost o singură fază şi gol. Le-am zis că sunt periculoşi la faze fixe. Noi ce să vorbim despre noi, nu am jucat nimic. Nu am văzut nimic, trebuie să ai viteză. Am zis o realitate înainte de meci. Nu pot să cred că noi avem spirit mai bun decât Dinamo. Şi noi suntem într-o situaţie dificilă în seara asta.

Să ai viteză la minte şi după la picioare. E o seară grea, dar mergem înainte. Meciurile le câştigă o echipă. Ei trebuie să ştie să se apere şi să atace împreună. Am zis un lucru pe care l-am văzut, trebuie să luăm nişte decizii şi să schimbăm. Un singur jucător m-a mulţumit, căpitanul echipei la 37 de ani. El a jucat bine şi echipa a jucat prost„, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și