Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu nu s-a putut abține și a criticat din nou arbitrajul! Ce a spus după meciul din Liga Campionilor Asiei

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 19:22

Reclamă
Dan Petrescu nu s-a putut abține și a criticat din nou arbitrajul! Ce a spus după meciul din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu nu s-a putut abține și a criticat din nou arbitrajul

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu nu s-a putut abține și a criticat din nou arbitrajul! Echipa tehnicianului român s-a impus în ultimul meci jucat, dar „Bursucul” a vorbit și despre un moment din partidă care l-a enervat la culme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Kitchee și Jeonbuk s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul din etapa a 5-a a Ligii Campionilor Asiei a putut fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY.

Dan Petrescu nu s-a putut abține și a criticat din nou arbitrajul! Reacția „Bursucului”, de la finalul partidei cu Kitchee

După meciul cu echipa din Hong-Kong, Dan Petresu s-a declarat fericit, având în vedere că echipa sa a câștigat meciul și a făcut un pas important în lupta pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor Asiei.

Totuși, în stilul deja caracteristic, „Bursucul” a ținut să vorbească și despre un moment care l-a enervat, din cadrul meciului. Acesta a criticat arbitrajul pentru o decizie luată din timpul partidei câștigate de echipa sa. Este vorba de cartonașul roșu încasat de un jucător al echipei sale, la ultima fază din prima repriză.

”Sunt foarte fericit că am câștigat. Toți jucătorii s-au luptat bine, așa cum ne doream. Am marcat două goluri în prima repriză. În a doua parte, am fost într-un impas după o decizie ciudată, dar asta ține de arbitraj și nu vreau să comentez prea mult.

Reclamă

Kitchee și-a creat mai multe șanse în repriza a doua, dar am avut și noi câteva ocazii în ultimele minute. Am câștigat trei puncte importante.

Kitchee a câștigat doar un punct în cele cinci meciuri din Liga Campionilor Asiei, dar echipa merită mai multe puncte. Au avut o prestație foarte bună în repriza a doua. Nu a fost o diferență mare față de primul meci.

Liga Campionilor este scena pe care toate cluburile importante vor să fie. Ar fi dezamăgitor dacă Kitchee nu va fi acolo, pentru că este cea mai mare echipă din Hong Kong. La fel ar fi și pentru noi. Trebuie să trecem de faza grupelor. Trebuie să facem tot posibilul să ne calificăm. Nu contează că este Europa sau Asia, Liga Campionilor este la cel mai înalt nivel și toate cluburile vor să fie acolo”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului, potrivit chosun.com.

Reclamă 4 / 0/3

Kitchee – Jeonbuk 1-2

Partida dintre Kitchee și formația pregătită de Dan Petrescu a contat, așa cum a fost menționat și anterior, pentru etapa cu numărul 5 a grupelor Ligii Campionilor Asiei.

Meciul a început excelent pentru cei de la Jeonbuk, care au deschis scorul încă din minutul 2 al meciului, prin reușita lui Moon Seon-Min.

Al doilea gol al echipei lui Dan Petrescu a fost marcat de Song Min-Kyu, în minutul 38 al întâlnirii.

Înainte de fluierul de final al primei reprize, Jeong Tae-Wook a primit cartonașul roșu, iar Dan Petrescu a avut o criză de nervi.

Ultimul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 69, de Jantscher. Astfel, scorul final al partidei a fost de 1-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și