Închide meniul
EXCLUSIV

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Dan Roșu Publicat: 4 decembrie 2023, 15:20

Reclamă
Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Dab Petrescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei a fost ca românul să rămână antrenorul echipei şi în stagiunea viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eşecul cu liderul Ulsan, 0-1, i-a interzis lui Dan Petrescu locul 2, care asigură prezenţa la cea mai importantă competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor Asiei, transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Astfel, şefii echipei din Coreea de Sud i-au transmis lui Dan Petrescu că este aşteptat la echipă şi pentru cantonamentul care va debuta după 10 ianuarie, în contextul în care existau informaţii care îl dădeau pe tehnicianul nostru pe banca CFR-ului, începănd cu această iarnă.

Până atunci, Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul din acest an al Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk e pe 2 în Grupa A şi va evolua contra liderului Bangkok United, pe 13 decembrie, de la ora 12:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Chiar dacă nu mai poate prinde primul loc, echipa lui Dan Petrescu poate fi una dintre cele trei echipe cu cel mai bun punctaj de pe locul secund, care de asemenea obţin biletele către fazele eliminatorii ale întrecerii.

Reclamă

Dan Petrescu, înfrângere în ultima etapă a sezonului din Coreea de Sud

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, a suferit o înfrângere în ultima etapă a sezonului din Coreea de Sud. Formația antrenorului român a pierdut la limită cu campioana Ulsan, scor 0-1. La finalul partidei, „Bursucul” s-a plâns de arbitrajul partidei și de faptul că nu a primit penalty.

Jeonbuk a încheiat sezonul pe locul patru în Coreea de Sud, cu 57 de puncte acumulate după 38 de partide disputate. Trupa lui Dan Petrescu va juca în sezonul viitor în preliminariile Ligii Campionilor Asiei 2, varianta asiatică a Europa League.

După înfrângerea din ultima etapă, cu Ulsan, Dan Petrescu a declarat că în sezonul viitor, echipa sa va arăta cu siguranță mult mai bine. Acesta le-a cerut scuze fanilor pentru faptul că Jeonbuk a încheiat sezonul cu un eșec.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare rău pentru fani pentru că nu am câștigat. A fost un meci greu. Ulsan a fost foarte agresivă în prima jumătate a jocului. Nu au fost acordate nici penalty-uri. Sunt foarte dezamăgit pentru că nu am găsit o soluție. Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun. În ciuda programului încărcat și a călătoriilor lungi, jucătorii au muncit din greu. Vom învăța din rezultatul de azi și vom avea rezultate mai bune în sezonul viitor.

Am venit de pe locul șapte și am avut mulți jucători accidentați. În plus, cinci jucători ne-au lipsit la mijlocul sezonului și au fost foarte multe probleme. Cu toate acestea, este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul viitor. Voi face totul în viitor”, a declarat Dan Petrescu, după ultima etapă, conform chosun.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
Vezi toate știrile
Citește și