Închide meniul

Dan Petrescu se teme înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Fotbalul românesc e un dezastru!”. Ce şanse crede că are echipa lui în primul tur din preliminariile UEFA Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2022, 11:17

Dan Petrescu se teme înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Fotbalul românesc e un dezastru!. Ce şanse crede că are echipa lui în primul tur din preliminariile UEFA Champions League

Dan Petrescu se teme înainte de Pyunik - CFR Cluj

Dan Petrescu, la plecarea spre Armenia / Antena Sport

  • Dan Petrescu, ultimele declaraţii înainte de Pyunik – CFR Cluj
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Dan Petrescu a dezvăluit că se teme înainte de Pyunik – CFR Cluj, meci din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Campionii României au plecat spre Armenia, acolo unde vor juca mâine, de la ora 19:00. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a vorbit despre şansele pe care le are CFR Cluj pentru a continua în cea mai importantă competiţie din Europa. „Bursucul” anunţă că a avut probleme în a-şi „spiona” viitoarea adversară, care a transferat pe bandă rulantă în această vară.

Dan Petrescu se teme înainte de Pyunik – CFR Cluj. Ce a declarat la plecarea spre Armenia

Antrenorul campioanei din Liga 1 anunţă că CFR Cluj nu poate fi favorită la Erevan. „Fotbalul românesc este un dezastru. Armenia a bătut România„, a fost avertismentul lui Petrescu.

Reclamă

Vedem, sperăm. Va fi un meci foarte greu. Au venit 10 jucători noi… erau 9 ieri, dar astăzi l-au luat pe al 10-lea. Au luat numai jucători buni, s-au întărit şi sigur riscă şi ei tot pentru a se califica într-o grupă continentală. Ar fi ceva fantastic pentru ei. În ultimii ani acasă cei de la Pyunik au avut rezultate foarte bune. Pe teren propriu sunt foarte buni, mai ales că au venit jucători străini. Au 9 jucători care joacă la echipa naţională a Moldovei, Venezuela, Estonia, Ucraina. Au şi brazilieni. Sunt 14 străini, e o formaţie care zic că e foarte periculoasă din ceea ce am văzut eu sezonul trecut. Din păcate nu am văzut niciun amical, nici nu ştiu dacă au jucat pentru că nu au postat nimic. Au vrut să facă surpriză, clar.

Jucătorii care au venit sunt jucători foarte buni, nu ştiu dacă au avut timp să îi pună să joace împreună. Noi suntem la început, după multe schimbări, şi acum să vedem dacă suntem pregătiţi. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, şansele în momentul ăsta sunt egale, ca la orice meci din Champions League.

Reclamă

„Oricine ne prinde, ne bate! Şi la nivel de club, şi la nivel de echipă naţională”

Presiunea este mare tot timpul… şi dacă jucam cu o echipă mai bună ca noi tot noi eram favoriţi în viziunea presei, aşa e în România. Fotbalul românesc e dezastru, în ultimii 5 ani nu a făcut nimeni nimic, în afara CFR-ului. Nici la nivel de echipă naţională, nici la nivel de cluburi. Dacă jucăm cu campioana Armeniei, care a bătut România, eu zic că ei sunt favoriţi. Armenia a bătut România, să nu uitaţi asta! Fotbalul românesc e dezastru. Suntem dezastru în momentul de faţă. Oricine ne prinde, ne bate! Şi la nivel de club, şi la nivel de echipă naţională. Dar sper în continuare CFR să menţină rezultatele din ultimii ani şi să ajungem într-o grupă de cupă europeană. Dacă se ajunge într-o grupă europeană, CFR îşi face datoria„, a declarat Dan Petrescu la plecarea spre Armenia.

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania). Campioana României s-a mai întâlnit cu Dudelange în trecut, iar ardelenii nu au amintiri plăcute.

Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Reclamă 4 / 0/3

Cine este FC Pyunik, adversara lui CFR Cluj din turul 1 preliminar al UEFA Champions League

Pyunik deține un record impresionant în Armenia, fiind cea mai titrată echipă din campionatul național. Fondată în 1992, adversara CFR-ului a cucerit 15 titluri de-a lungul istoriei, în 1992, 1996, 1997, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2014–15 și 2021–22.

Pe lângă cele 15 titluri, FC Pyunik a mai câștigat 8 Cupe și 9 Supercupe ale Armeniei.

La ora actuală, adversara campioanei României are o valoare a lotului de 5,96 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cei mai scumpi jucători ai echipei sunt Nikita Baranov, Anton Bratkov, Alexander Gonzalez, Renzo Zambrano și Jose Caraballo, cotați fiecare la 300.000 de euro.

FC Pyunik n-a ajuns niciodată în grupele unei cupe europene. Campioana Armeniei a participat ultima oară în preliminariile UEFA Champions League în 2015, când a fost „spulberată” de Molde, cu scorul general de 0-6.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc