Închide meniul

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

Antena Sport Publicat: 13 august 2024, 23:44

Reclamă
Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor imediat după eşecul dur din play-off-ul UCL, 2-3 cu Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat că nu va mai face niciun transfer, ţinând cont că a pierdut o sumă uriaşă, aproximativ 20 de milioane de euro, după ratarea grupei Ligii Campionilor.

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor

„Planul de acum… ce plan? Să jucăm pe locul de Europa League. Ce să mai, la revedere?! Acum mai dau bani pe transferuri? Nu mai dăm bani, la revedere, s-a terminat acum. Dacă ne calificam, era altceva, dar nu. Asta e.

Miculescu nu e 9, are dreptate Ilie. Nu e 9, nu a câștigat dueluri. Are dreptate și gata, dar nu am ce să fac. Au dat un gol din corner, a făcut apoi Dawa un penalty și la celălalt cred că a greșit Târnovanu. Eu zic că noi am jucat peste ei. În prima repriză au fost mai buni ca noi”, a anunţat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Cine este LASK Linz, adversara FCSB-ului din play-off-ul Europa League

Aventura europeană a FCSB-ului în cupele europene nu s-a oprit însă după înfrângerea cu Sparta Praga. Echipa lui Elias Charalambous va evolua în play-off-ul Europa League.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru un loc în grupele Europa League, FCSB o va întâlni pe LASK Linz din Austria. Sezonul trecut din Bundesliga Austriei, cei de la Lask au încheiat pe locul 3, în spatele campioanei Sturm Graz şi vicecampioanei Salzburg.

Dubla cu FCSB va fi prima în cupele europene din acest sezon pentru austrieci, care au mai disputat trei meciuri oficiale. O victorie în cupă, o victorie în campionat cu Hartberg şi o înfrângere acasă cu Altach. Acestea sunt rezultatele austriecilor în acest debut de sezon.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical la începutul acestui an. În luna ianuarie, FCSB s-a impus cu 3-1 graţie golurilor marcate de Luis Phelipe, Florinel Coman şi David Miculescu.

Reclamă

Potrivit transfermarkt.com, lotul celor de la LASK Linz este cotat la 44,2 milioane de euro. Cel mai valoros jucător este Marin Ljubicic, atacantul croat cotat la 8 milioane de euro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

0:25 14 aug.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:39

Ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României merge în play-off-ul Europa League

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 4 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și