Închide meniul

Nicolae Stanciu, sprijin total pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România (vineri, 21:45, Antena 1 și Antena PLAY): ”Îmi doresc ca eu și ceilalți colegi ai mei să îl ajutăm”

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2022, 8:59

Nicolae Stanciu, sprijin total pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România (vineri, 21:45, Antena 1 și Antena PLAY): ”Îmi doresc ca eu și ceilalți colegi ai mei să îl ajutăm”

Nicolae Stanciu o vrea înapoi în Liga 1 pe Dinamo

Nicolae Stanciu, înaintea unui meci al României / Profimedia Images

  • Nicolae Stanciu e cotat la 5.5 milioane de euro
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Nicolae Stanciu și-a declarat un sprijin total pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România, meci programat vineri, de la 21:45, în direct pe Antena1 și AntenaPLAY, în Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu e printre cei mai în formă tricolori, cu 7 goluri și 7 pase decisive reușite în China, pentru liderul Wuhan Three Towns. După discuțiile avute înaintea meciurilor din iunie, din Nations League, mijlocașul cotat la 5.5 milioane de euro și-a așteptat rândul și vrea să fie decisiv și la echipa națională.

Nicolae Stanciu, sprijin total pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România (vineri, 21:45, Antena 1 și Antena PLAY)

”Sunt nerăbdător să încep să lucrez cu domnul Edi. L-am mai avut pe vremea când eram la Vaslui, era antrenor secund. Acum e cu totul diferit, e în altă postură și sunt entuziasmat să lucrez cu el.

Reclamă

Nu e deloc o presiune în plus. Am vorbit cu dânsul atunci ( n.r. – când a semnat în China), am avut mai multe discuții aceste luni. Îmi doresc ca eu și ceilalți colegi ai mei să îl ajutăm, să avem rezultate bune și să facem suporterii români fericiți”, a spus Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Nicolae Stanciu vrea să aducă spiritul de lider la națională

Mijlocașul de 29 de ani e în cea mai bună formă din ultimii ani și anunță că vrea să fie decisiv și la echipa națională, pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia.

Reclamă

”Mă simt bine să fiu din nou aici, să-mi văd colegii. Sunt bine și destul de încrezător pentru meciurile ce vor urma. Vin cu un suflu nou, având în vedere forma mea de la echipa de club și faptul că suntem lideri acolo îmi dă o încredere mult mai mare.

Mereu am încercat să îi ajut pe cei care vin pentru prima dată la națională sau pe cei mai tineri. O să fac asta în continuare, cât timp voi fi la națională. Am încredere că putem să scoatem două rezultate pozitive”, a mai spus Nicolae Stanciu.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3
  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF