Închide meniul

Casa Pia – Sporting Lisabona 1-2, în AntenaPLAY. Spectacol total! O nouă victorie pentru Sporting în Liga Portugal

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 august 2023, 0:26

Casa Pia – Sporting Lisabona 1-2, în AntenaPLAY. Spectacol total! O nouă victorie pentru Sporting în Liga Portugal

Casa Pia - Sporting Lisabona, 22.15, LIVE VIDEO

Viktor Gyokeres a marcat o "dublă" în etapa trecută pentru Sporting / Profimedia Images

Casa Pia – Sporting Lisabona 1-2, într-o partidă din runda a doua de Liga Portugal. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele echipe aveau câte 3 puncte înaintea meciului din etapa a doua, fiecare din ele învingându-şi adversara din prima etapă. Casa Pia a învins-o, în deplasare, cu 3-0 pe Farense, în timp ce Sporting Lisabona a învins-o cu 3-2 pe Vizela. Golul victoriei lui Sporting a fost marcat în prelungirile partidei.

Vezi AICI partida dintre Casa Pia şi Sporting!

Casa Pia – Sporting Lisabona 1-2 a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Casa Pia – Sporting 1-2: Fluier final! Sporting a câştigat în deplasarea din runda a doua de Liga Portugal. Cele două goluri ale oaspeţilor au fost marcate de Paulinho, în timp ce oaspeţii au înscris de Clayton.

Min. 61: Casa Pia – Sporting 1-2! Paulinho a reuşit „dubla” pentru oaspeţi. Atacantul a punctat cu un şut în plasa laterală, după ce a primit o pasă perfectă de la Do Santos.

Reclamă

Min. 58: Casa Pia – Sporting 1-1! Gazdele au reuşit să egaleze! Clayton a reuşit să marcheze, cu un şut din interiorul careului, dintr-o pasă primită de la Fernando Varela.

Min. 29: Ocazie pentru Sporting! Gyokeres a şutat superb, de la marginea careului, iar balonul s-a lovit de bara transversală a porţii celor de la Casa Pia.

Min. 3: Casa Pia – Sporting 0-1! Paulinho a deschis repede scorul în meci, cu un şut din voleu, din faţa porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul dintre Casa Pia şi Sporting!

Echipele de start: 

Casa Pia: Batista – Fernandes, Varela, Zolotic – Larrazabal, Pablo Roberto, Beni, Lelo – Soma, Clayton, Saviour

Sporting: Adan – Diomande, Coates, Inacio – Esgaio, Morita, Goncalves, Santos – Edwards, Gyokeres, Paulinho

Meciul se anunţă a fi foarte spectaculos. Ambele echipe joacă deschis şi fiecare din ele a marcat 3 goluri etapa trecută.

Sporting Lisabona e favorită în acest meci, chiar dacă evoluează în deplasare. Sezonul trecut, Sporting Lisabona a încheiat campionatul pe locul 4.

De partea cealaltă, Casa Pia a terminat campionatul pe locul 10. Gazdele au moralul foarte bun şi e de aşteptat să le pună probleme mai titraţilor jucători de la Sporting Lisabona. Sporting îi are în atac pe Paulinho (cotat la 6.5 milioane de euro), Pedro Goncalves (cotat la 32 de milioane de euro) şi Viktor Gyokeres (cotat la 13 milioane de euro).

Reclamă

Programul etapei a doua din Liga Portugal! Meciurile se văd LIVE în AntenaPLAY

Vineri

ora 22.15: Casa Pia – Sporting

Sâmbătă

ora 17.30: Vitoria SC – Gil Vicente
ora 20.00: GD Chaves – SC Braga
ora 22.30: SL Benfica – Estrela Amadora
ora 22.30: Portimonense – Boavista FC

Duminică

ora 17.30: Estoril – Rio Ave
ora 20.00: FC Porto – Farense
ora 22.30: Vizela – Arouca

Luni

ora 22.15: Famalicao – Moreirense

A fost spectacol total în prima etapă din Liga Portugal!

Prima etapă din Liga Portugal, transmisă de AntenaPLAY, ne-a adus meciuri extrem de spectaculoase. Sporting Lisabona a învins-o cu 3-2 pe Vizela, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+9 de Paulinho. Celelalte goluri au fost marcate de internaţionalul suedez Viktor Gyokeres, în minutele 14 şi 15.

Boavista a învins-o şi ea în prelungiri, cu 3-2, pe Benfica, într-un alt meci plin de dramatism. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+13 de Bozenik, autorul unei „duble” în acest meci!

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și