Închide meniul
VIDEO

Chaves – Benfica 0-2 şi Famalicao – Gil Vicente 3-1. Banza a reuşit un hat-trick în 7 minute în Braga – Portimonense 6-1

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 0:15

Reclamă
Chaves – Benfica 0-2 şi Famalicao – Gil Vicente 3-1. Banza a reuşit un hat-trick în 7 minute în Braga – Portimonense 6-1

Simon Banza a reuşit un hattrick de senzaţie

Profimedia

Chaves – Benfica 0-2, Famalicao – Gil Vicente 3-1 şi Braga – Portimonense 6-1 au fost meciurile zilei în Liga Portugal. Meciurile au fost în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica a deschis ziua şi s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Chaves. Famalicao, echipa lui Alex Dobre, a făcut instrucţie cu Gil Vicente, în timp ce Braga a avut o revenire fantastică în partida cu Portimonense. Banza a reuşit un hat-trick în doar 7 minute.

VEZI LIVE VIDEO LIGA PORTUGAL ÎN ANTENAPLAY

LIVE VIDEO Braga – Portimonense 6-1

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Braga a dat 6 goluri în a doua repriză. Banza a reuşit un hattrick.

Min. 90: Braga – Portimonense 6-1! Banza este dezlănţuit. A reuşit hattrick-ul după ce a şuta pe jos o minge respinsă greşit de un fundaş de la Portimonense.

Reclamă

Min. 87: Braga – Portimonense 5-1! Banza a reuşit dubla cu un şut plasat la colţul lung.

Min. 83: Braga – Portimonense 4-1! Banza a transformat fără emoţii un penalty.

Min. 59:  Braga – Portimonense 3-1! Alvaro Djalo a marcat după o combinaţie rapidă. Braga e dezlănţuită în a doua repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 52: Braga – Portimonense 2-1! Musrati a marcat din penalty. 

 

Min. 47: Braga – Portimonense 1-1! Ricardo Horta a marcat superb pentru Braga, cu o deviere cu călcâiul.

Min. 10: Braga – Portimonense 0-1. Pedrao a deschis scorul cu o deviere din 8 metri.

Min. 1: A început partida!

VIDEO Famalicao – Gil Vicente 3-1

Min. 90+4: Final de meci! Famalicao s-a impus cu 3-1.

Min. 67: Famalicao – Gil Vicente 3-1! Dominguez marcat pentru oaspeţi, cu o execuţie fină din interiorul careului.

Min. 60:  Famalicao – Gil Vicente 3-0. Chiquinho a marcat la capătul unui contraatac perfect.

Reclamă

Min. 45: Famalicao – Gil Vicente 2-0. Francisco Moura a marcat cu un şut deviat din interiorul careului.

Min. 36: Famalicao – Gil Vicente 1-0. Gustavo Sa a marcat un gol fabulos cu un şut de senzaţie de la marginea careului.

Min. 1: A început partida!

VIDEO Chaves – Benfica 0-2

Min. 90+2: FINAL DE MECI! Benfica s-a impus cu 2-0.

Min. 80: GOOOL Benfica! Joao Mario a marcat din penalty!

Min. 59: Chaves – Benfica 0-1! Cabral a deschis scorul după o fază norocoasă.

Min. 37: Ocazie uriaşă pentru Benfica! Di Maria trage din careu, puţin peste poartă.

Min. 1: A început partida.

Chaves: H. Souza – Araujo, b. Rodrigues, Langa, Cruz – Phete, Nwakali, Ribeiro – Lameiras, Marrero, Sanca

Antrenor: T. Moreno

Benfica: Trubin – Antonio Silva, Otamendi, Morato – Neves, Florentino, Joao Mario, Aursnes – Di Maria, Guedes, Rafa Silva

Antrenor: R. Schmidt

Chaves – Benfica (17:30), în AntenaPLAY. Campioana sezonului trecut, aproape de prima poziție

Înainte de acest duel, campioana Benfica se află pe locul al 2-lea în Liga Portugal, cu 22 de puncte obținute după 9 partide jucate. Pe prima poziție a clasamentului se află cei de la Sporting Lisabona, care au 3 puncte avans și vor juca, în această etapă, cu cei de la Estrela.

De cealaltă parte, adversarii de astăzi, Chaves, ocupă poziția cu numărul 15 în clasamentul primei ligi.

Gazdele din această seară vin după victoria cu Arouca, scor 2-0, din cadrul Cupei Ligii Portugaliei. De cealaltă parte, în etapa trecută a campionatului, Chaves a fost învinsă categoric de Guimaraes, scor 0-5.

Famalicao – Gil Vicente (20:00)

Echipa românului Alex Dobre se află, în momentul de față, pe locul 8 în campionat, cu 12 puncte după cele 9 partide jucate. De cealaltă parte, adversarii de la Gil Vicente sunt pe poziția a 11-a, cu 10 puncte.

Înaintea acestui duel, gazdele vin după eșecul cu Estrela, din etapa trecută, cu scorul de 0-1. De cealaltă parte, oaspeții din această seară au obținut un rezultat de egalitate, după 3-3 cu Braga, pe teren propriu.

Ultima întâlnire dintre cele două cluburi a avut loc în luna februarie a acestui an și s-a încheiat cu victoria celor de la Gil Vicente, scor 1-0.

Braga – Portimonense (22:30)

În momentul de față, cei de la Braga se află pe poziția a 5-a în campionatul intern, cu 17 puncte după cele 9 etape. De cealaltă parte, Portimonense este pe locul 10, cu 11 puncte.

Înaintea duelului din etapa a 10-a din Liga Portugal, gazdele de astăzi vin după rezultatul de egalitate cu cei de la Casa Pia, din Cupa Ligii Portugaliei, scor 1-1. De cealaltă parte, Portimonense a reușit să o învingă, în campionat, pe Estoril, cu scorul de 1-0.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna aprilie a acestui an. Duelul s-a încheiat cu victoria celor de la Braga, scor 4-1.

Șoc total în Liga Portugal! Porto – Estoril 0-1

Surpriză uriaşă în Liga Portugal. FC Porto a pierdut pe teren propriu, în faţa celor de la Estoril. Holgsrove a marcat singurul gol al partidei, cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă.

Porto a crezut că va avea un meci uşor cu Estoril şi totul părea că va duce spre o victorie lejeră a elevilor lui Sergio Conceicao. În minutul 6, Porto a primit o lovitură de la 11 metri. Golgheterul din sezonul trecut, Taremi, a ratat lovitura de pedeapsă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și