Închide meniul
VIDEO

FC Porto – Estoril 0-1. Şoc total în Liga Portugal! Echipa lui Conceicao, învinsă de ultima clasată. Taremi a ratat un penalty

Bogdan Stănescu Publicat: 4 noiembrie 2023, 0:10

Reclamă
FC Porto – Estoril 0-1. Şoc total în Liga Portugal! Echipa lui Conceicao, învinsă de ultima clasată. Taremi a ratat un penalty

FC Porto - Estoril 0-1a fost live în AntenaPLAY

Profimedia

FC Porto – Estoril 0-1. Surpriză uriaşă în Liga Portugal. FC Porto a pierdut pe teren propriu, în faţa celor de la Estoril. Holgsrove a marcat singurul gol al partidei, cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă. Meciul a fost live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porto a crezut că va avea un meci uşor cu Estoril şi totul părea că va duce spre o victorie lejeră a elevilor lui Sergio Conceicao. În minutul 6, Porto a primit o lovitură de la 11 metri. Golgheterul din sezonul trecut, Taremi, a ratat lovitura de pedeapsă.

FC PORTO – ESTORIL 0-1

Min. 90+8: FINAL DE MECI! FC Porto a suferit o umilinţă uriaşă în partida cu Estoril.

Min. 75: FC Porto – Estoril 0-1! Holgsrove a transformat magistral lovitura liberă la marginea careului.

Min. 71: Arbitrul a acordat, iniţial, penalty pentru Estoril. După ce a intervenit VAR-ul, acesta a acordat doar lovitură liberă de la marginea careului.

Min. 50: Ocazie Porto! Conceicao a pătruns în careu, dar Marcelo Carne, portarul celor de la Estoril, a reuşit să respingă în corner.

Reclamă

Min. 45: Final de primă repriză!

Min. 6: Penalty ratat de Porto! Taremi, golghterul din sezonul trecut pentru Porto, a executat puternic, dar Marcelo Carne a scos fabulos.

Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

FC Porto – Estoril, 22:15, LIVE VIDEO. Echipele de start

Echipele de start pentru duelul dintre FC Porto și Estoril: 

Porto: Diogo Costa; Jorge Sánchez, Pepe, David Carmo, João Mário; Alan Varela, Eustáquio, Francisco Conceição, Pepê; Evanilson, Taremi

Estoril: Marcelo Carné; Pedro Álvaro, Volnei, Vital; Rodrigo Gomes, Mateus Fernandes, Holgsrove, Tiago Araújo; Guitane, João Marques, Alejandro Marqués

FC Porto o întâlneşte astăzi pe ultima clasată din Liga Portugal, Estoril. Lanterna clasamentului din Portugalia a adunat numai 4 puncte până în acest moment.

FC Porto ar trebui să nu aibă nicio emoţie în meciul de diseară şi să asistăm la o ploaie de goluri.

Sezonul trecut, FC Porto a încheiat campionatul pe locul 2, la doar 2 puncte în spatele campioanei Benfica. Lupta pentru titlu s-a dat până în ultima etapă, iar FC Porto a trebuit să se declare învinsă, chiar dacă a câştigat în ultimul meci al sezonului.

Cupa Ligii Portugaliei: Sporting – Farense 4-2, în AntenaPLAY. Festival de goluri în AntenaPLAY

O nouă partidă din Cupa Ligii Portugaliei, Sporting – Farense 4-2, a fost joi în AntenaPLAY. Miercuri, Braga – Casa Pia s-a încheiat 1-1, tot Cupa Ligii Portugaliei.

Reclamă

Viktor Gyokeres, atacantul maghiar al formaţiei Sporting Lisabona, a fost autorul unui hattrick cu Farense. Nuno Santos a mai marcat pentru Sporting, în timp ce pentru Farense au marcat Matheus Oliveira şi Vitor Goncalves.

Sporting: Israel – Matheus, Juste, Diomande – Santos, Braganca, Inacio, Esgaio – Paulinho, Gyokeres, Trincao

Farense: Silva Velho – Javier Delgado Rojano, Silva, Jorge, Talocha – Falcao, Isidoro – Belloumi, Mattheus, Matias, Duarte

Boavista – Sporting Lisabona 0-2, în AntenaPLAY! Alb-verzii au câștigat și sunt primii în Liga Portugal

Boavista – Sporting Lisabona 0-2 a fost live în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 9 a sezonului de Liga Portugal.

Singurul gol al primei reprize a fost marcat de Catamo, în minutul 37. Oaspeții au dat lovitura și în minutul 85, prin Goncalves. După acest rezultat, Sporting este lider în campionat, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Boavista este pe 6, cu 15 puncte. Meciurile din Liga Portugal se văd live în AntenaPLAY!

Echipa de start a lui Boavista: João Gonçalves – Salvador Agra, Abascal, Chidozie, Filipe Ferreira – Masa, Seba Pérez, Reisinho – Tiago Morais, Makouta, Bozenik

Echipa de start a lui Sporting: Adán – Diomande, Coates, Gonçalo Inácio – Geny Catano, Hjulmand, Morita, Matheus Reis – Edwards, Gyokeres, Pote

Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A

Liga Portugal este peste Premier League, La Liga și Serie A! Competiția lusitană stă mult mai bine la capitolul goluri marcate, pe meci, decât cele mai importante campionate ale „Bătrânului Continent”.

De la startul noului sezon competițional, formațiile din Bundesliga, primul eșalon al fotbalului din Germania, au marcat nu mai puțin de 222 de goluri în totalul de 63 de partide disputate. Astfel, media de goluri pe meci a germanilor este de 3,52.

Pe locul al 2-lea se află campionatul din Elveția, cu 184 de goluri în 58 de meciuri disputate. Media de goluri pe meci a echipelor din „Țara Cantoanelor” este de 3,17.

Locul al 3-lea este ocupat de campionatul din Olanda, cu 221 de goluri în 70 de meciuri, în timp ce pe poziția a 4-a este Liga Portugal, cu 219 goluri în 72 de meciuri și cu o medie de 3,04 goluri per meci.

Astfel, campionatul lusitan este, în cadrul topului respectiv, peste Premier League (240 goluri, 80 meciuri, medie de 3,00), La Liga (259 goluri, 89 meciuri, medie de 2,91), Ligue 1 (200 goluri, 71 meciuri, medie de 2,82) și Serie A (209 goluri, 80 meciuri și medie de 2,61).

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și