Închide meniul

Gil Vicente – Casa Pia 2-0, în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 2 octombrie 2023, 23:56

Reclamă
Gil Vicente – Casa Pia 2-0, în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

Gil Vicente - Casa Pia LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii de la Gil Vicente, în timpul unui meci / Profimedia Images

Gil Vicente – Casa Pia 2-0. Meciul a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelul din această seară a contat pentru etapa cu numărul 7 a sezonului din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest meci, gazdele veneau după eșecul din deplasare cu FC Porto. Gil Vicente a pierdut duelul respectiv cu scorul de 1-2. De cealaltă parte, Casa Pia s-a impus în Cupa Portugaliei în fața celor de la Nacional, cu scorul de 2-1.

Gil Vicente – Casa Pia 2-0, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+7: Fluier final! Gil Vicente a învins-o pe Casa Pia cu 2-0

Min. 78: Gil Vicente – Casa Pia 2-0! Depu a înscris şi a majorat avantajul lui Gil Vicente

Min. 61: Gil Vicente – Casa Pia 1-0! Ze Carlos a deschis scorul

Reclamă

Min. 57: Roşu pentru Casa Pia! Pablo Roberto a fost eliminat

Min. 1: A început partida!

Gil Vicente – Casa Pia, echipele probabile:

Reclamă 4 / 0/3

Gil Vicente: Andrew, Buta, Fernandes, Pereira, Ze Carlos, Dominguez, Pedro Tiba, Correia, Neto, Souza, Depu

Casa Pia: Batista, Varela, Fernandes, Zolotic, Larrazabal, Pablo, Justo, Neto, Lelo, Clayton, Andrade

În momentul de față, Gil Vicente ocupă poziția a 11-a în clasamentul intern, cu 6 puncte obținute după 6 partide disputate de la startul noului sezon din Liga Portugal. Oaspeții sunt cu 2 poziții peste gazde în clasament, cu 9 puncte după tot atâtea meciuri jucate.

Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc în luna mai a acestui an. Atunci, Gil Vicente s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

De-a lungul timpului, cele două echipe s-au mai întâlnit de 3 ori, în toate competițiile. Cei de la Gil Vicente au reușit să se impună de fiecare dată.

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto

Angel Di Maria, bucurie nebună după golul marcat în Benfica – Porto. Starul argentinian şi-a dat jos tricoul pentru a sărbători golul marcat cu Porto. Marele derby din Liga Portugal a fost live în AntenaPLAY.

Angel Di Maria are un sezon de vis la Benfica. Starul argentinian este golghterul echipei în acest sezon.

Reclamă

Angel Di Maria a marcat, cu Porto, al 5-lea gol din acest sezon. Di Maria a înscris în minutul 68 al derby-ul cu Porto, cu un şut deviat din interiorul careului.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și