Închide meniul

Joao Moutinho a semnat cu Braga! Fostul jucător de la Monaco şi Wolverhampton se întoarce după 10 ani în Liga Portugal

Alex Masgras Publicat: 26 august 2023, 13:32

Reclamă
Joao Moutinho a semnat cu Braga! Fostul jucător de la Monaco şi Wolverhampton se întoarce după 10 ani în Liga Portugal

Joao Moutinho a semnat cu Braga

Joao Moutinho a semnat cu Braga / Twitter Braga

Joao Moutinho a semnat cu Braga! După 10 ani petrecuţi în străinătate, al doilea cel mai convocat jucător din istoria naţionalei Portugaliei se întoarce în ţara natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 36 de ani, Joao Moutinho a semnat cu Sporting Braga un contract valabil până în iunie 2024. Liga Portugal se vede live în AntenaPLAY.

Joao Moutinho a semnat cu Braga! Fostul jucător de la Monaco şi Wolverhampton se întoarce după 10 ani în Liga Portugal

Joao Moutinho s-a întors în Portugalia. Mijlocaşul de 36 de ani a semnat cu Braga un contract valabil până la finalul sezonului. Plecat liber de contract de la Wolverhampton, Moutinho a decis să se întoarcă după 10 ani în Liga Portugal.

„Sunt foarte fericit. E o mare plăcere să reprezint SC Braga. Abia aştept să ajut clubul să îşi îndeplinească obiectivele.

Braga a arătat grozav în ultimii ani şi a evoluat. Atât la nivel naţional, cât şi internaţional. A arătat că se poate lupta cu toate echipele. Am venit să cresc nivelul şi să fac tot ce pot pentru a realiza obiectivele.

Reclamă

Era pasul corect în acest stadiu al carierei mele. Vreau să ajut Braga să devină şi mai mare”, a declarat Joao Moutinho, potrivit scbraga.pt.

Crescut de Sporting Lisabona, după ce a venit de la Portimonense, Joao Moutinho a debutat în echipa mare a lui Sporting în 2004. În anul 2010, el a plecat la FC Porto pentru suma de 11 milioane de euro. Trei ani mai târziu, Joao Moutinho a fost cumpărat de Monaco pentru 25 de milioane de euro. În 2018, portughezul a fost cedat pentru 5,6 milioane de euro la Wolverhampton, formaţie pentru care a evoluat până în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Joao Moutinho are 246 de meciuri în Liga Portugal, 175 de meciuri în Premier League şi 158 de meciuri în Ligue 1. De asemenea, el a evoluat de 61 de ori în UEFA Champions League şi de alte 44 de meciuri în Europa League.

La echipa naţională a Portugaliei, Joao Moutinho are 146 de selecţii şi 7 goluri, fiind al doilea cel mai convocat jucător din istoria naţionalei cu care a câştigat titlul european în 2016, după Cristiano Ronaldo.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și