Închide meniul
VIDEO

Estrela – Estoril 2-1 a fost în AntenaPLAY! Victorie dramatică cu un gol marcat în al 10-lea minut de prelungiri

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 0:10 / Actualizat: 26 august 2023, 2:32

Reclamă
Estrela – Estoril 2-1 a fost în AntenaPLAY! Victorie dramatică cu un gol marcat în al 10-lea minut de prelungiri

Estrela - Estoril, LIVE VIDEO, 22:15, în AntenaPLAY

Jucătorii de la Estoril, în timpul unui meci/ Profimedia

Estrela – Estoril 2-1, duelul din etapa a treia din Liga Portugal, a fost în format live video, în AntenaPLAY. Gazdele au obţinut prima victorie a sezonului într-un mod dramatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Estrela Amadora a marcat golul victorie în minutul 10 de prelungiri, prin Leo Cordeiro. Toate meciurile etapei se văd exclusiv în AntenaPLAY.

VIDEO Estrela – Estoril 2-1

Min. 90+10: Estrela – Estoril 2-1. Leo Cordeiro a marcat golul victorie cu un şut de la marginea careului.

Min. 67: Estrela – Estoril 1-1. Marques a reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă, după un contraatac fulger al oaspeţilor.

Min. 47: Estrela – Estoril 1-0! Ronaldo Tavares a deschis scorul pentru gazde. Atacantul a înscris cu un şut din faţa porţii, după ce a primit o pasă de la Hevertton.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Estrela a fost învinsă de Benfica în utlima rundă. Campioana din Liga Portugal s-a impus cu 2-0. În prima etapă, Estrela a fost învinsă pe teren propriu de Guimaraes, scor 0-1.

De cealaltă parte, Estoril a învins-o pe Rio Ave cu scorul de 2-0, într-un meci disputat pe teren propriu, în runda trecută. În prima etapă, Estoril a pierdut dramatic duelul cu Arouca, după un gol încasat în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima întâlnire directă între Estoril şi Estrela a avut loc în 2007, în Cupa Portugalia. Meciul respectiv era câştigat de Estrela, la limită, scor 1-0.

Programul etapei a treia din Liga Portugal

Se ştie programul etapei a treia din Liga Portugal. Toate meciurile vor fi transmie în AntenaPLAY, şi vor fi de asemenea şi în format live video, pe AS.ro.

Etapa a doua a adus meciuri extrem de spectaculoase. Benfica a învins-o pe Estrela cu două goluri marcate pe final de meci, în timp ce Porto s-a impus la limită în duelul cu Farense graţie unui gol marcat în minutul 90+10.

Etapa a treia din Liga Portugal se deschide cu duelul dintre Estrela şi Estoril. Gazdele caută prima victorie din acest sezon, în timp ce oaspeţii încearcă să o obţină pe cea de-a doua consecutiv.

Ulterior, sâmbătă va intra în scenă şi Benfica, care se va duela cu Gil Vicente în deplasare, de la ora 22:30. Tot sâmbătă vor avea loc şi duelurile Arouca – Portimonense şi Farense – Chaves.

Duminică, Sporting va primi vizita celor de la Famalicao, echipă la care evoluează internaţionalul român Alexandru Dobre. Mijlocaşul a fost titular în primele două runde din noul sezon de Liga Portugal.

Etapa a treia din Liga Portugal se va închide cu meciul dintre Rio Ave şi Porto. Vicecampioana Portugaliei ţinteşte a treia victorie din acest sezon de Liga Portugal.

Reclamă

Marcano, reacţie după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10

Marcano a reacţionat imediat după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie. FC Porto a obţinut o victorie la limită în primul meci de pe teren propriu al sezonului, cu Farense, scor 2-1, partidă care a fost în direct în AntenaPLAY.

A fost un meci dificil, puteam înscrie mai devreme, pentru că am avut multe oportunităţi. Nu am fost suficient de norocoşi să înscriem mai devreme, dar am avut încredere, am crezut în noi şi am marcat golul victoriei.

Toţi jucătorii s-au mişcat bine, am jucat bine între linii. Am avut un moment mai slab la finalul primei reprize şi ei au marcat, dar în repriza a doua ne-am creat multe ocazii de gol şi am reuşit în cele din urmă să marcăm.

Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale, dar sunt mândru să reprezint acest club şi să continuăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Ivan Marcano, potrivit abola.pt.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce „l-a distrus pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și