Închide meniul
VIDEO

Liga Portugal e live în AntenaPLAY! Benfica – Estrela Amadora 2-0. Portimonense – Boavista 1-4. Show total în Portugalia

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2023, 0:10 / Actualizat: 10 noiembrie 2023, 18:09

Reclamă
Liga Portugal e live în AntenaPLAY! Benfica – Estrela Amadora 2-0. Portimonense – Boavista 1-4. Show total în Portugalia

Liga Portugal e live în AntenaPLAY! Benfica - Estrela Amadora şi Portimonense - Boavista se joacă ACUM

Profimedia

Liga Portugal este LIVE VIDEO în AntenaPLAY Benfica – Estrela Amadora 2-0 și Portimonense – Boavista 1-4. Benfica – Estrela Amadora a fost cel mai tare meci al zilei. Campioana en-titre a învins cu 1-0, după ce Tengstedt a marcat la prima atingere de balon. Boavista a rezolvat meciul cu Portimonense în primele 22 de minute, când a reuşit să marcheze de 3 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost spectacol total şi în celelalte două meciuri ale zilei. Braga s-a impus cu 4-2 în deplasarea de la Chaves, în timp ce Guimaraes a câştigat cu 2-1 pe teren propriu cu Gil Vicente.

VEZI AICI VIDEO MECIURILE DIN LIGA PORTUGAL

Liga Portugal Benfica – Estrela Amadora 2-0 şi Portimonense – Boavista 1-4

Min. 90+5: Portimonense – Boavista 1-4.  Vukotic a marcat cu un şut plasat din interiorul careului.

Min. 90+2: Portimonense – Boavista 1-3. A marcat Carrillo pentru Portimenense cu o deviere din câţiva metri.

Min. 90+3: GOOOL Benfica! Rafa a marcat după o fază fabuloasă a lui Neres.

Reclamă

Min. 82: Benfica – Estrela Amadora 1-0. Tengstedt a marcat la prima atingere de balon.

Min. 22: Portimonense – Boavista 0-3. Boavista face spectacol. Morais a marcat cu un şut deviat din interiorul careului.

Min. 9: Portimonense – Boavista 0-2. Bozenik a majorat scorul cu o execuţie de la 8 metri.

Min. 7: Portimonense – Boavista 0-1. Relvas  a deviat mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Au început ultimele două meciuri ale zilei în Liga Portugal.

VIDEO Chaves – SC Braga 2-4

Min. 90+6: GOOOL Braga! Pizzi a egalat cu un şut din interiorul careului.

Min. 81: GOOOL Braga! Banza a marcat cu o lovitură de cap din 6 metri.

Min. 58: GOOOL Braga! Horta a egalat cu un şut puternic din interiorul careului.

Min. 53: GOOOL Chaves! Hernandez a reuşit dubla cu o lovitură de cap perfect plasată.

Min. 43: GOOOL Chaves! Hernandez a marcat cu o lovitură de cap.

Min. 17: GOOOL Braga! Bruma a deschis scorul cu un şut puternic la colţul lung, din interiorul careului.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

VIDEO Guimaraes – Gil Vicente 2-1

Min. 90+7: FINAL DE MECI! Guimaraes a obţinut o victorie uriaşă.

Min. 82: GOOOL Guimaraes! Luz a marcat cu un şut de la marginea careului.

 

Min. 62: GOOOL Guimaraes! Tiago Silva a egalat cu un gol fabulos. Acesta a marcat direct din corner.

Min. 55: GOOOL Gil Vicente! Baturina a deschis scorul cu o excuţie, după ce portarul gazdelor a respins un şut.

Min. 1: A început partida.

Liga Portugal este LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica – Estrela Amadora, meciul zilei

Şi Estrela a pierdut în prima etapă. A fost învinsă, acasă, de Guimaraes. Jota Silva a înscris singurul gol în mninutul 24. Va avea o misiune dificilă şi acum. În ultimele 24 de partide de pe teren propriu, Benfica a pierdut numai cu FC Porto.

Echipe probabile:

Benfica: Vlachodimos – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Jurasek – Joao Neves, Kokcu, Aursnes – Di Maria, Arthur Cabral, Rafa Silva

Estrela Amadora: Bruno Brigido – Mansur, Otieno, Gaspar – Jean Felipe, Vito Emanuel, Aloisio de Souza, Joao Reis – N’Do, Tavares, Ronald

Seria transmisiilor din Liga Portugal este deschisă de meciul Vitoria – Gil Vicente. Duelul poate fi urmărit de la ora 17:30, în AntenaPLAY. Chaves – Braga şi Portimonense – Boavista sunt celelalte partide de azi care vor putea fi urmărite LIVE VIDEO.

Programul etapei a doua din Liga Portugal! Meciurile se văd LIVE în AntenaPLAY

Vineri

Casa Pia – Sporting 1-2

Sâmbătă

ora 17.30: Vitoria SC Guimaraes – Gil Vicente 2-1
ora 20.00: GD Chaves – SC Braga 2-4
ora 22.30: SL Benfica – Estrela Amadora 2-0
ora 22.30: Portimonense – Boavista FC 1-4

Duminică

ora 17.30: Estoril – Rio Ave
ora 20.00: FC Porto – Farense
ora 22.30: Vizela – Arouca

Luni

ora 22.15: Famalicao – Moreirense

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și