Închide meniul
VIDEO

Scene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 22:13

Reclamă
Scene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat

Scene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto - Famalicao! Ce s-a întâmplat în prelungirile partidei de pe "Dragao".

Incidente Porto - Famalicao / Captură AntenaPLAY

Scene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Un jucător din echipa românului s-a prăbușit pe teren, după ce a primit o lovitură, cu capul, în plină figură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Porto și Famalicao, care a fost LIVE în AntenaPLAY. a avut un final deosebit de tensionat! În prelungirile partidei, scorul era de 2-2, iar echipa de pe „Dragao” încerca în mod disperat să obțină cele 3 puncte.

Scene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao

Totuși, lucrurile au degenerat în minutul 90+3 al duelului. La momentul respectiv, jocul a fost oprit de către arbitru, iar Evanilson, de la FC Porto, a profitat de acest moment pentru a se certa cu un adversar.

După un dialog încins, jucătorul echipei de pe „Dragao” l-a lovit cu capul în gură pe coechipierul lui Alex Dobre! Scenele s-au întâmplat chiar sub ochii românului, acesta fiind aproape de faza respectivă.

După lovitură, jucătorul lui Famalicao a căzut pe gazon, iar centralul partidei i-a acordat imediat cartonașul roșu lui Evanlison. Astfel, „dragonii” au rămas în 10 și nu au mai reușit să marcheze golul victoriei, rezultatul final fiind de 2-2.

Reclamă
Reclamă 4

După acest rezultat, FC Porto este pe locul al 3-lea în Liga Portugal, cu 59 de puncte după 29 de meciuri. De cealaltă parte, Famalicao este pe locul al 8-lea, cu 35 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și