Închide meniul
Video

Show total în tribune la Benfica – Porto! Atmosferă colosală creată de fani

Publicat: 29 septembrie 2023, 22:33

Reclamă

Show total în tribune la Benfica - Porto! Atmosferă colosală creată de fani

Captură AntenaSport

Show total în tribune la Benfica – Porto. Fanii au făcut spectacol în tribune, înaintea derby-ului Portugaliei, care este LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii celor două rivale au fost la înălţime în momentul în care cele două rivale au intrat pe teren.

Show total în tribune la Benfica – Porto! Atmosferă colosală creată de fani

Fanii Benficăi au cântat cu pasiune imnul echipei favorite şi au creat o atmosferă copleşitoare. Au fost şi câteva torţe aprinse de ultraşii gazdelor.

Sergio Conceicao, palmares senzaţional pe Estadio da Luz

Sergio Conceicao, antrenorul lui FC Porto, are un palmares de invidiat pe Estadio da Luz, stadionul rivalei din totdeauna, Benfica.

Abola notează că niciun antrenor nu a reuşit s-o bată pe Benfica, pe Stadio da Luz de atâtea ori, într-un număr de şase meciuri disputate pe terenul echipei lui Angel Di Maria.

Reclamă

Astfel, de la venirea la cârma lui Porto, în 2017, Sergio Conceicao a disputat şase meciuri, în campionat, pe terenul Benficăi. El a câştigat patru dintre ele, reuşind şi o remiză. Singura înfrângere a venit în stagiunea 2018-2019.

Porto s-a impus cu 1-0, în 2017-2018, cu 2-0, în 2019-2020, 1-0, în stagiunea 2021-2022 şi cu 2-1, în sezonul precedent. Singurul egal al lui Conceicao a venit în 2020-2021, 1-1.

Ljubinko Drulovic: „Derby-ul poate decide multe”

Ljubinko Drulovic (55 de ani) a jucat atât la FC Porto, cât şi la Benfica. Pentru Porto a evoluat în perioada 1994-2001, în timp ce pentru Benfica între 2001 şi 2003.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un clasic care poate decide foarte multe lucruri, mai ales din punct de vedere psihologic pentru fiecare echipă. FC Porto joacă de obicei bine pe da Luz, a reușit să câștige acolo anul trecut și practic a forțat-o pe Benfica să câștige alte puncte importante pentru a fi campioană. Această forță și mentalitatea pe care o are Porto este importantă”, a declarat Ljubinko Drulovic, citat de ojogo.pt.

Drulovic a vorbit şi despre absența lui Ivan Marcano, din pricina unei accidentări, și despre faptul că şi Pepe ar putea absenta cu Benfica.

„Amândoi au făcut meciuri excelente anul trecut. Marcano a şi înscris câteva goluri importante. Sunt sigur că Porto are soluții pentru a-i înlocui pe acești doi fundași centrali excelenți. Poate măcar Pepe își va reveni”, a mai declarat Drulovic.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și