Închide meniul
VIDEO

Boavista – Porto 1-1 a fost LIVE în AntenaPLAY. Sporting – Estoril 5-1. Spectacol total în Liga Portugal

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 ianuarie 2024, 23:30 / Actualizat: 6 ianuarie 2024, 0:58

Boavista – Porto 1-1 a fost LIVE în AntenaPLAY. Sporting – Estoril 5-1. Spectacol total în Liga Portugal

Sporting - Estoril, 20:45, şi Boavista - Porto, 22:45, LIVE în AntenaPLAY

Jucătorii lui Sporting se bucură / Profimedia Images

Sporting – Estoril 5-1 şi Boavista – Porto 1-1 au fost partidele din Liga Portugal transmise vineri LIVE în AntenaPLAY. Liderul Sporting a făcut show cu Estoril și a ajuns la 40 de puncte după 16 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul orașului Porto s-a încheiat nedecis. Boavista și FC Porto au terminat la egalitate, scor 1-1.

VEZI LIVE VIDEO LIGA PORTUGAL ÎN ANTENAPLAY

VIDEO Boavista – Porto 1-1

Min. 90+11: FINAL DE MECI! Derby-ul orașului Porto s-e terminat nedecis, scor 1-1.

Min. 28: Boavista – FC Porto 1-1. Lourenco a egalat pentru Boavista cu o lovitură de cap.

Reclamă

Min. 23: Boavista – FC Porto 0-1. Martinez a împins mingea în poartă din câţiva metri.

Min. 1: A început partida!

VIDEO Sporting Lisabona – Estoril 5-1

Min. 83: Sporting – Estoril 5-1. Cassiano a reușit golul de onoare pentru oaspeți.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 78: Sporting – Estoril 5-0. A marcat și Trincao. GOLAZO! Nebunie în tribunele de pe Jose Alvalade.

Min. 69: Sporting – Estoril 4-0. Goncalves a mărit chiar și mai mult proporțiile scorului, cu un șut plasat. Jucătorii lui Sporting defilează pe teren.

Min. 51: Sporting – Estoril 3-0. Cât ghinion. Alvaro a fost autorul unui autogol. A deviat mingea în propria poartă și Estoril este condusă la scor de neprezentare.

Min. 45+2: Sporting – Estoril 2-0. Marcus Edwards a finalizat un contraatac superb. A reușit „dubla”!

Min. 21: Sporting – Estoril 1-0! Edwards a deschis scorul din pasa lui Gyokeres.

Min. 1: A început partida.

Sporting – Estoril, 20:45, şi Boavista – Porto, 22:45, LIVE în AntenaPLAY

Boavista e doar pe locul 13 în campionat, cu 16 puncte acumulate după 15 etape, şi are şi ea nevoie disperată de puncte. Se anunţă un duel foarte disputat şi interesant.

Reclamă

Paulinho, de la Sporting, a înscris golul finalului de an în meciul Portimonense – Sporting, scor 1-2, care a putut fi urmărit LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Atacantul în vârstă de 31 de ani a reușit o execuție fabuloasă, cu călcâiul.

Alb-verzii erau obligați să câștige pe terenul echipei care se luptă pentru evitarea retrogradării, lucru pe care l-au şi reuşit. Trupa lui Ruben Amorim a deschis scorul după pauză, prin suedezul Viktor Gykorekes. În minutul 59, noul star al lui Sporting a reușit al 11-lea gol stagional. Bucuria a fost de scurtă durată. Filipe Relvas a restabilit egalitatea 10 minute mai târziu.

A fost nevoie de reușita de senzație a lui Paulinho, pentru ca Sporting să plece cu toate punctele de pe Municipal de Portimao. Nuno Santos a trimis mingea printre picioarele unui adversar până la Morita, care a centrat în centrul careului. Paulinho a fost la locul potrivit și a trimis mingea cu călcâiul în poartă.

„E bine că suntem pe primul loc”

Paulinho a sărbătorit alături de coechipieri golul care s-a dovedit a fi decisiv. A fost reușita care a ajutat-o pe Sporting să le depășească în clasament pe rivalele Benfica și FC Porto.

Am câștigat, suntem pe primul loc și asta e bine, dar nu înseamnă nimic în calculele de titlu. A fost o seară dificilă, dar plăcută pentru noi”, a declarat Ruben Amorim, potrivit abola.pt.

Sporting a legat din nou victoriile, după ce etapa trecută reușise să câștige derby-ul cu FC Porto. În primul meci din 2024, Sporting primește vizita lui Estoril Praia. Partida va fi LIVE în AntenaPLAY.

Benfica, formaţia aflată pe locul 2, care e campioana en-titre în Liga Portugal, va juca şi ea mâine, în deplasare, contra celor de la Arouca, LIVE în AntenaPLAY. Benfica a învins-o în ultima etapă, cu 3-0, pe Famalicao, într-un meci pe care l-a disputat acasă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și