Închide meniul
VIDEO

Sporting – FC Porto 2-0. „Leii” au revenit pe primul loc după victoria magnifică din derby. Show total în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 0:10 / Actualizat: 19 decembrie 2023, 0:30

Sporting – FC Porto 2-0. „Leii au revenit pe primul loc după victoria magnifică din derby. Show total în AntenaPLAY

Sporting a câştigat marele derby cu Porto

Profimedia

Sporting – FC Porto 2-0. A fost spectacol total în AntenaPLAY, în derby-ul pentru supremaţie în Liga Portugal. Sporting s-a impus după golurile lui Gyokeres şi Goncalves. Pepe şi-a ieşit din minţi şi a fost eliminat după ce şi-a lovit cu pumnul un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Sporting a revenit pe primul loc în clasament, cu 34 de puncte. Pe locul 2 se află Benfica, cu 33 de puncte, în timp ce Porto a coborât pe locul al 3-lea, cu 31 de puncte.

Vezi fazele video din Sporting – FC Porto 2-0

Min. 90+7: FINAL DE MECI! Sporting a câştigat marele derby cu Porto şi a revenit pe primul loc. Golgheterul Gyokeres şi Pedro Goncalves au marcat pentru noul lider din Liga Portugal.

Min. 71: Gol anulat pentru Porto! Evanilson a împins mingea în poartă, dar Taremi, cel care i-a pasat, se afla în poziţie de ofsaid.

Min. 63: Ocazie Sporting! Morita a tras din careu, dar Diogo Costa e reuşit să reţină în 2 timpi.

Reclamă

Min. 60: Sporting – Porto 2-0. Pedro Goncalves a trimis în poartă din 8 metri, după ce a primit o pasă perfectă de la Gyokeres.

Min. 51: Pepe a fost eliminat după ce l-a lovit cu pumnul pe Matheus Reis şi l-a umplut de sânge pe jucătorul de la Sporting.

Min 56: A început repriza a doua!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+3: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! A fost show total în prima repriză a derby-ului etapei din Liga Portugal.

Min. 45: Gol anulat pentru Gyokeres! Arbitrul a sancţionat un fault al lui Quaresma la Joao Mario, la faza premergătoare golului marcat de atacantul suedez.

Min. 10: Sporting – FC Porto 1-0! Gyokeres l-a umilit pe veteranul Pepe şi l-a învins pe Diogo Costa cu un şut la colţul scurt.

Update: Atmosferă de zile mari la Sporting – FC Porto. Fanii celor de la Sporting au creat o atmosferă incendiară.

Min. 1: A început marele derby dintre Sporting Lisabona şi FC Porto.

Sporting – FC Porto – echipele de start

Sporting Lisabona (3-4-3): Adan – Eduoardo Quaresma, Goncalo Incio, Ousmane Diomande – Geny, Hjulmand, Morita., Matheus Reis – Edwards, Gyokeres, Pedro Goncalves

Rezerve: Israel, Francisco Silva, Nuno Santos, Neto, Dario Essugo, Trincao, Paulinho, Daniel Braganca, Ricardo Esgaio

Reclamă

Antrenor: Ruben Amorim

FC Porto (4-4-2): Diogo Costa – Joao Mario, Pepe, Ze Pedro, Zaidu – Eduardo Pepe, Eustaquio, Varela, Galeno – Evanilson, Taremi

Rezerve: Claudio Ramos, Fabio Cardoso, Marko Grujic, Francisco Conceicao, Ivan Jaime, Andre Franco, Fran Navarro, Joao Mendes, Goncalo Borges

Antrenor: Sergio Conceicao

Sporting – FC Porto LIVE VIDEO (22:15)

Update 21:00: Primele imagini din vestiarul celor de la Sporting Lisabona.

Update 20:30: Fanii celor de la Porto sunt gata să facă spectacol la derby-ul cu Sporting.

Lupta pentru titlul din Liga Portugal este extrem de strânsă în acest sezon. Duminică seară, Benfica a trecut pe primul loc în clasament, cel puţin pentru 24 de ore, până la disputarea derby-ului dintre Sporting şi FC Porto.

Benfica a învins Braga cu 1-0 şi a ajuns la 33 de puncte. Cele două formaţii care se vor întâlni în această seară se află pe locurile 2 şi 3, ambele cu câte 31 de puncte. Un rezultat de egalitate i-ar mulţumi pe cei de la Benfica, pentru că ar rămâne pe primul loc. În cazul în care una dintre cele două echipe se va impune, vom avea un nou lider în Portugalia.

Sezonul acesta, Sporting şi FC Porto se întâlnesc pentru prima oară. În stagiunea precedentă, cele două au jucat de trei ori, iar Porto s-a impus de fiecare dată, primind un singur gol în cele trei partide şi marcând în total de 7 ori.

Ambele echipe vin după victorii în cupele europene. Sporting s-a impus în Europa League cu 3-0 în faţa celor de la Sturm Graz, în timp ce FC Porto a învins Şahtior cu 5-3, în Liga Campionilor. Cu toate acestea, în ultima etapă de campionat, Sporting a pierdut pe terenul celor de la Guimaraes, scor 2-3, în timp ce Porto a învins Casa Pia cu 3-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și