Închide meniul

Se întâmplă şi la ei! Echipa cu care negociază Mircea Lucescu, în pericol să îşi caute teren din pricina unui concert!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 decembrie 2023, 14:36

Reclamă
Se întâmplă şi la ei! Echipa cu care negociază Mircea Lucescu, în pericol să îşi caute teren din pricina unui concert!

Echipa cu care negociază Mircea Lucescu, în pericol să îşi caute teren din pricina unui concert!

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Se întâmplă şi la ei! Echipa cu care negociază Mircea Lucescu e în pericol să îşi caute teren pentru un meci important din pricina unui concert! Olympique Lyon ocupă în prezent locul 16 în campionatul Franţei şi, dacă situaţia echipei nu se va ameliora, ar putea ajunge la barajul de menţinere în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Însă, în cazul în care va trebui să joace acest baraj, meciul retur, programat la 2 iunie 2024, nu se va putea disputa pe propriul stadion.

Se întâmplă şi la ei! Echipa cu care negociază Mircea Lucescu, în pericol să îşi caute teren din pricina unui concert!

La acea dată, pe Groupama Stadium este programat un concert al cântăreţei americane Taylor Swift. Artista americană are programate două concerte pe Groupama Stadium, la 2 şi 3 iunie, relatează news.ro.

În această vară, Gigi Becali a avut un discurs dur fiindcă FCSB nu a putut juca pe Arena Naţională. Patronul FCSB l-a atacat atunci pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Mircea Lucescu negociază preluarea lui Olympique Lyon după ce precedentul antrenor, Fabio Grosso, a fost dat afară.

Reclamă

Dacă această mutare s-ar realiza, Olympique Lyon s-ar număra printre cele mai importante cluburi pe care Mircea Lucescu le-a pregătit vreodată. Printre echipele importante pregătite de „Il Luce” se pot număra Inter Milano, Galatasaray sau echipa națională a Turciei.

Gigi Becali, atac dur la Nicuşor Dan fiindcă FCSB nu a putut juca pe Arena Naţională

În această vară, FCSB a fost pusă în dificultate de faptul că nu a putut evolua pe Arena Naţională, acolo fiind organizate concerte. FCSB a jucat pe stadionul Arcul de Triumf şi în Ghencea, acolo unde a revenit după 8 ani.

Dacă ăla e tralalachi și bagă concerte pe Arena Națională cât sunt meciuri… Nu există așa ceva în Europa. Apoi nu mai poți să joci fotbal. Că lui tralalache îi plac concertele. Vai de capul lui, săracul, trebuie să ne rugăm pentru el. Și noi suntem nebuni. Dacă îi vezi fața, de ce îl mai votezi?! Are păr de tralalache, de ce îl mai votezi? Și noi suntem tralalache, că îl votăm”, declara Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali

Nicuşor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului s-a revoltat că FCSB nu poate juca pe Arena Naţională. Primarul general al Bucureştiului a avut o primă reacţie după cuvintele dure primite de la omul de afaceri.

Nicuşor Dan l-a anunţat pe latifundiarul din Pipera că vor continua să fie organizate concerte pe Arena Naţională, pentru a se putea amortiza investiţia de peste 200 de milioane de euro. 55.000 de locuri este capacitatea celui mai mare stadion din ţară.

Primarul i-a transmis finanţatorului de la FCSB că anul viitor vor fi chiar şi mai multe concerte.

„Dincolo de aceste declaraţii, relația cu FCSB a fost corectă”

Sunt atât de multe lucruri de făcut în orașul ăsta… Mai aud și eu câteva, dar nu mi-am dat seama că sunt săptămânale (n.r. jignirile la adresa sa). E dreptul la opinie!

Dincolo de aceste declarații, relația noastră cu FCSB a fost una corectă. Din momentul în care am reglat cu datoriile și am agreat să se plătească înainte, relația este una foarte corectă cu clubul.

Stadionul e făcut din bugetul local, iar bugetul local e plătit de oameni cu taxe și impozite. Oameni care iubesc fotbalul și oameni care iubesc concertele. Trebuie să-i mulțumim pe toți. E complicat ca Arena Națională să producă!

Un stadion este o construcție, iar o construcție are nevoie de întreținere. Un stadion are instalații, care au nevoie de lucrări de întreținere. Este complicat și d-asta e important să avem evenimente. Gazonul necesită lucrări zilnice, cu instalații de aer și de lumină. De aceea Arena nu e rentabilă și e nevoie de cât mai multe evenimente ca s-o rentabilizăm. Am fost impresionat pentru că bucureștenii așteaptă tipul acesta de concerte. La anul o să avem mai multe. O să avem cu siguranță Coldplay”, a declarat Nicuşor Dan pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și