Închide meniul

Mircea Lucescu negociază cu o echipă de tradiție din Europa! „Il Luce”, aproape de o mutare uluitoare

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 22:21

Reclamă
Mircea Lucescu negociază cu o echipă de tradiție din Europa! Il Luce”, aproape de o mutare uluitoare

Mircea Lucescu negociază cu o echipă de tradiție din Europa

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mircea Lucescu negociază cu o echipă de tradiție din Europa! Tehnicianul care s-a despărțit de Dinamo Kiev nu pare să stea departe de lumea fotbalului pentru prea mult timp și deja vrea să revină pe banca tehnică a unui club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea de la Dinamo Kiev s-a vehiculat faptul că tehnicianul ajuns acum la 78 de ani ar urma să revină în Liga 1. Totuși, acesta se află acum în negocieri cu un club deosebit de important din unul dintre cele mai importante campionate ale Europei.

Mircea Lucescu negociază cu o echipă de tradiție din Europa! Ar putea să o antreneze pe Olympique Lyon

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, Mircea Lucescu se află în negocieri cu importanta grupare franceză Olympique Lyon, care are, momentan, un sezon dezastruos în Ligue 1. Fosta campioană a Franței se află pe ultimul loc în campionat.

Astfel, oficialii grupării din Hexagon iau în calcul numirea unui nou tehnician, pentru a salva clubul de la o retrogradare umilitoare. Sursa citată anterior anunță faptul că reprezentanții lui Lyon vor lua o decizie după derby-ul cu Olympique Marseille, care este programat miercuri.

Dacă această mutare s-ar realiza, Olympique Lyon s-ar număra printre cele mai importante cluburi pe care Mircea Lucescu le-a pregătit vreodată. Printre echipele importante pregătite de „Il Luce” se pot număra Inter Milano, Galatasaray sau echipa națională a Turciei.

Reclamă

Mircea Lucescu, verdict după ce România şi-a aflat grupa de la EURO 2024

Mircea Lucescu a analizat adversarele din grupa României, şi a ajuns la concluzia că „tricolorii” pot obţine biletele pentru optimi. „Il Luce” a declarat că Belgia este favorita grupei, prin prisma experienţei pe care jucătorii o au la turneele finale.

De asemenea, antrenorul român a mai declarat că şi Ucraina, în cazul în care va trece de meciurile de baraj, se va bate pentru a ieşi din grupa de la EURO 2024. Lucescu mizează însă pe forţa grupului construit de Edi Iordănescu la echipa naţională, mărturisind că un parcurs bun al României în Germania va aduce un mare plus şi echipelor din Liga 1.

„O grupă echilibrată, asta nu înseamnă că sunt cele mai bune echipe, echilibrată în sensul că fiecare dintre echipele acestea pot obţine rezultate. Consider că Belgia are prima şansă, datorită experienţei participării la turneele finale şi a jucătorilor care joacă în campionate puternice.

Reclamă 4 / 0/3

În al doilea rând, eu cred că ne vom lupta foarte tare cu Ucraina, care în momentul de faţă este o echipă cu mulţi jucători în străinătate, în campionate puternice, au în spatele lor această presiune extraordinară exercitată de situaţia lor. Cu siguranţă vor da totul. Dacă se vor califica, dar se vor lupta cu Israel, care trece printr-un moment dificil.

România, Blegia, Ucraina se vor lupta. Dacă sunt meciuri echilibrate, se pot duce şi trei echipe. Putem să ne calificăm, am avut şansă. Nu au apărut cele mai bune echipe. Dacă nu luăm în considerare că Ucraina mai are de jucat. Este o grupă uşoară aşa cum a fost şi cea preliminară. Am întâlnit echipe cu alte probleme, militare, politice. Şansa se prelungeşte şi la turneul final, înseamnă mult”, a spus Mircea Lucescu, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și