Închide meniul

Marius Niculae, genial când a fost întrebat de atmosfera de la echipa naţională: „Nu am avut niciun Tamaş!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iulie 2024, 17:58

Reclamă
Marius Niculae, genial când a fost întrebat de atmosfera de la echipa naţională: „Nu am avut niciun Tamaş!

Marius Niculae, genial când a fost întrebat de atmosfera de la echipa naţională

Marius Niculae, în timpul unui interviu / Antena Sport

Marius Niculae a oferit un răspuns genial când a fost întrebat de atmosfera de la echipa naţională. Fostul atacant a glumit pe seama unui fost coleg de-al său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae a glumit şi a spus că atmosfera a fost una linistită pentru că „nu a existat un Tamaş”. Niculae a mai spus că nu prea a avut acces la jucători pentru că Edi Iordănescu a dorit să îi izoleze cât mai mult.

Marius Niculae, genial când a fost întrebat de atmosfera de la echipa naţională

”Niciodată nu fac comparații, pentru că sunt alte generații, alte timpuri. Chiar sunt fericit că am putut să fac parte din acest grup și să fiu alături de băieți. Nu am avut niciun Tamaș (n.r. râde), dacă asta vrei să mă întrebi. Noi oricum nu am avut prea mult acces la jucători. Edi Iordănescu ține mult la lucrurile astea”, a spus Marius Niculae la digisport.ro.

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României are legătură cu perioada în care selecţionerul va da un răspuns Federaţiei în legătură cu prelungirea contractului. „Planul B e tot Edi Iordănescu”, susţine Burleanu. Iordănescu nu a vrut să ia o decizie în timpul Europeanului şi are acum la dispoziţie o săptămână pentru a da un răspuns final.

„Am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu atunci când poate foarte mulţi suporteri sau formatori de opinie şi-ar fi dorit ca Edi să plece. Dar am spus-o atunci, o spun şi acum: Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare. Edi Iordănescu a contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Şi chiar dacă la finalul anului 2022 eram într-un context sportiv total nefavorabil, se vedeau deja premisele că naţionala va arăta mult mai bine. N-am ştiut atunci că ne vom califica, dar am sperat. De aceea şi azi noi ca Federaţie suntem în asentimentul suporterilor şi vrem să continuăm cu Edi Iordănescu. Şi nu doar că a demonstrat.

Noi suntem încrezători că în maxim o săptămână vom putea practic să comunicăm viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională. Selecţionerul şi-a dorit foarte mult ca pe durata EURO 2024 să nu mai discutăm despre acest subiect. Iar noi ca federaţie am respectat acest lucru pentru că ajunşi în Germania obiectivul selecţionerului, al nostru, al tuturor, era cu totul altul.

Aşa că suntem încrezători că în maximum o săptămână o să putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu la naţională. Planul B pentru postul de selecţioner este tot Edi Iordănescu”, a spus Burleanu la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și