Închide meniul

„N-a reuşit să se impună!” Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2024, 22:49

„N-a reuşit să se impună! Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord

Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord. Victor Becali îi transmite jucătorului de la FCSB că are nevoie de evoluţii bune şi la echipa naţională pentru ca să prindă un transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a marcat 15 goluri pentru FCSB în acest sezon şi visează la un transfer în străinătate la finalul sezonului. Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, dar Victor Becali îl avertizează că şi această sumă e mare dacă nu va avea evoluţii bune şi la naţionala României.

Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord

Coman are un alt agent. El are o clauză de reziliere… Cu toate astea, n-am văzut așa să (n.r. – adică nu prea există interes pentru jucător)… pentru că foarte importante sunt și meciurile astea de la națională și Coman, în ciuda evoluțiilor pe care le are la club, că are evoluții foarte bune la FCSB, la națională n-a reușit să se impună.

Sigur că poate (n.r. – pleca într-un campionat puternic), pentru că jucătorii aceștia vor fi urmăriți la Campionatul European, dar nu cred că se va face ceva înainte de EURO”, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali

Cota lui Florinel Coman a explodat! Şeptarul FCSB-ului valorează acum mai mult decât clauza lui de reziliere. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Florinel Coman valorează acum 6 milioane de euro! Orice echipă care e dispusă să achite 5 milioane de euro şi se înţelege cu Florinel Coman îl poate transfera pe jucătorul lui Gigi Becali.

Reclamă

Florinel Coman a fost pus la zid, după meciul României cu Irlanda de Nord. „Mbappe de România” a fost criticat de Marcel Răducanu, acesta afirmând să mijlocașul are evoluții foarte discrete la echipa națională.

Florinel Coman a fost titular în amicalul cu Irlanda de Nord, încheiat la egalitate, scor 1-1. Acesta a fost schimbat în minutul 62, în locul său fiind trimis în teren Valentin Mihăilă.

Marcel Răducanu a analizat prestația lui Florinel Coman, din partida cu Irlanda de Nord, și a tras concluziile. Fostul internațional consideră că mijlocașul strălucește doar la FCSB, și nu și când joacă sub tricolor.

Reclamă 4 / 0/3

Răducanu a mai precizat și faptul că în meciul internaționale, Florinel Coman nu convinge, mărturisind că acesta ar putea fi motivul pentru care încă nu a prins un transfer de vis în străinătate.

„E pe val în Superliga. Omul numărul unu al Stelei (n. red. FCSB). Dar când vine la națională e foarte discret.

Internațional văd că nu convinge și asta explică și de ce nu s-a transferat până acum într-un campionat puternic al Europei”, a declarat Marcel Răducanu, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și