Închide meniul

„Nu am vrut să fiu hulit unde toată lumea mă oprea pe stradă!” Motivul pentru care Marius Şumudică a plecat de la Gaziantep

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 15:23

„Nu am vrut să fiu hulit unde toată lumea mă oprea pe stradă! Motivul pentru care Marius Şumudică a plecat de la Gaziantep

Motivul pentru care Marius Şumudică a plecat de la Gaziantep

Marius Şumudică, la aeroport/ AntenaSport

Marius Şumudică a dezvăluit motivul pentru care a plecat, de fapt, de la Gaziantep. Antrenorul român s-a întors în ţară şi a dezvăluit că relaţia cu presa locală din oraşul în care antrena în Turcia era una foarte proastă, şi a ales să demisioneze, deşi başkanul echipei insista ca el să rămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică s-a despărţit pentru a doua oară de Gaziantep. Antrenorul român i-a lăsat pe turci pe locul 18, loc direct retrogradabil, însă speră ca echipa să se salveze.

Motivul pentru care Marius Şumudică a plecat de la Gaziantep

Marius Şumudică a dezvăluit că a purtat o discuţie şi cu jucătorii români, după ce a luat decizia de a pleca de la Gaziantep. Acesta a mărturisit că toţi foştii săi elevi de la Gaziantep sunt îngrijoraţi în privinţa noului antrenor.

De asemenea, Marius Şumudică a subliniat problemele cu care s-a confruntat, în ultima perioadă. Acesta a transmis că a simţit o atitudine ostilă din partea jurnaliştilor locali, după ce a anunţat că vrea să obţină paşaportul turc.

„Mă bucur că am ajuns acasă, foarte uşurat mă simt. Eu mi-am dorit să plec, deja anunţasem pe majoritatea oamenilor din club, după ce am văzut ce se întâmplase cu o săptămână înainte, şi problemele pe care le aveam cu presa locală, ştiu de cine erau generate, dar e subiect închis. Am decis să plec dinainatea jocului cu Antalya. Am preluat echipa cu zero puncte, dacă se face un clasament de când am preluat echipa, sunt pe locul 14, din 20.

Reclamă

A fost o experinţă ok, am întâlnit jucători de mare valoare, antrenori de mare valoare. Dar obosisem, simţeam că nu mai pot să transmit nimic echipei. De o lună am tot vorbit cu başkanul, îi spuneam că vreau să mă opresc, dar nu şi-a dorit. Până la urmă, a acceptat demisia.

Marius Şumudică: „Totul împotriva mea!”

Jucătorii, da, foarte dezamăgiţi. Au venit la hotel. Dar nu doar cei români, şi cei africani, şi turcii, au venit la hotel. Ei m-au întors prima dată, dar le-am spus că nu mai pot, eram ca un burete, nu mai aveam energie, motivaţie, şi asta după foarte multe atacuri, după ce am spus că vreau paşaportul turc. Atunci au început, cel puţin presa locală, din Gaziantep, fel de fel de atacuri. Eu nu vorbeam aici, dar mă desfiinţau acolo. Eu am pierdut un singur joc, cu Başakşehir, totul concertat, totul împotrivă. Am zis că nu vreau să stau să fiu hulit într-un oraş în care în ultima zi, toată lumea mă oprea pe stradă şi mă ruga să nu plec. Le doresc baftă, să rămână în ligă.

Românii, foarte îngrijoraţi. Au fost la mine în cameră, vine un antrenor tânăr care nu are experienţă, are vreo zece meciuri în prima ligă, deocamdată, dintre care opt înfrângeri…nu ştiu exact bilanţul lui. Dacă cei din club vor apela la mine, să le informaţii, cu mare plăcere, pentru că e oraşul unde m-am simţit bine, chiar dacă parcursul nu a fost unul extraordina. A fost generat şi de o problemă”, a declarat Marius Şumudică, la revenirea în ţară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și