Închide meniul

Marius Şumudică, vizită surpriză după ce a fost dat afară de la Gaziantep. Ce i s-a întâmplat antrenorului român

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 8:56

Reclamă
Marius Şumudică, vizită surpriză după ce a fost dat afară de la Gaziantep. Ce i s-a întâmplat antrenorului român

Marius Şumudică, vizită surpriză după ce a fost dat afară de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci în Turcia / Profimedia

Marius Şumudică a avut parte de o vizită surpriză, după ce a fost dat afară de la Gaziantep. Foştii săi jucători au mers peste antrenorul român pentru a-i mulţumi pentru perioada petrecută împreună în Turcia, fiind un moment extrem de emoţionant pentru acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost demis de la Gaziantep, după înfrângerea cu Antalyaspor. Antrenorul îi lasă pe turci pe locul 18 în campionat, loc direct retrogradabil.

Marius Şumudică, vizită surpriză după ce a fost dat afară de la Gaziantep

Conform presei din Turcia, înainte de a pleca din Gaziantep, Marius Şumudică a avut parte de o vizită neaşteptată la hotel. Şase foşti jucători ai săi de la formaţia turcă, anume Denis Drăguş, Alexandru Maxim, Florin Niţă, Papy, Junior Morais şi N’Koulou, au mers şi i-au mulţumit acestuia pentru perioada petrecută împreună.

Din cei şase jucători menţionaţi, cinci au fost aduşi la Gaziantep la cererea lui Marius Şumudică. Dintre românii de la Gaziantep, de la întâlnirea cu antrenorul român a lipsit doar Deian Sorescu, acesta fiind de altfel ultimul „tricolor” pe care „Şumi” l-a transferat în Turcia.

Pentru Marius Şumudică va urma o perioadă de pauză, după ce şi-a încheiat cel de-al doilea mandat la Gaziantep. Acesta a transmis că vrea linişte şi nu ia în calcul, pentru moment, să revine pe banca unei echipe.

Reclamă
Reclamă

„(n.r. Ce urmează?) Nici nu am închis bine (n.r. cu Gaziantep), că deja primisem o ofertă din România. Ce să urmeze? Liniște. Vreau să mă recuperez mental două-trei luni. Vreau să merg la niște antrenori cunoscuți din lume să văd ceva.

Nu prea am stat eu trei luni acasă. Eu știu ce se poate întâmpla?”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Marius Şumudică, după ce a plecat de la Gaziantep: „Am simţit ostilitate”

Marius Şumudică a oferit prima reacţie după ce a plecat de la Gaziantep. Antrenorul român şi echipa din Turcia au încheiat colaborarea în cursul zilei de miercuri, potrivit anunţului oficial al celor de la Gaziantep.

Reclamă

Eu luasem decizia de săptămâna trecută, după toate stirile din România. Luasem decizia să întrerup, indiferent de rezultatul de la Antalya. Au fost probleme, am un acord şi nu vreau să intru în discuţii. Ţin mult la clubul acesta, anul trecut nu au jucat din cauza cutremurului. Am reuşit să fac 28, lăsându-i la un punct de salvare. Am bătut 3-0 în deplasare cu Karagumruk, victorie cu Alanya în deplasare. E clar că ceva nu mergea. S-au întâmplat probleme săptămâna trecută, am luat decizia, împreună cu staff-ul să ne oprim.

Şi acea decizie, când s-a luat, m-am simţit puţin…nu mă simţeam eu Şumudică. Am jucat din trei în trei zile, nu am putut să pun la punct ce doream, am găsit o echipă descumpănită. Turcia e un campionat foarte greu. Punctele le faci extrem de greu. Nu mai spun de ghinion…am avut 2-0, 1-0, la Galata am pierdut în minutul 90+1. Am avut penalty clar în ultimul meci, dar nu mai contează, ţin de trecut- Nu mă afectează cu nimic. Las echipa cu 10 etape înainte la un punct de salvare, în condiţiile în care celelate echipe vor întâlni Galatasaray, Fenerbahce. Şapte meciuri câştigate, şapte remize, bilanţul meu.

Am simţit o ostilitate din partea presei, din partea mai multor persoane, şi am zis că n-are rost, am lăsat echipa într-un moment ok, la un punct de salvare”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei e ACUM în AntenaPLAY

10:20

Reacția lui Novak Djokovic, după eliminarea din turul al 3-lea, de la US Open: „Una dintre cele mai proaste partide!”

10:02

Jucătorul care a semnat cu FCSB imediat după tragerea la sorţi a grupei Europa League. Mihai Stoica: „Mă bucur foarte mult!”

10:00

VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (13:30)

9:57

Universitatea Craiova – Rapid LIVE TEXT (21:30). Derby „de foc” în Bănie! Oltenii atacă primul loc din Liga 1. Echipele probabile

9:44

Larisa Iordache a câștigat marea finală a show-ului Splash! Vedete la apă. Cine sunt ceilalți doi câștigători

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 3 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 4 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și