Închide meniul

Fanii lui Tottenham îl cer pe Radu Drăguşin pe teren! Postarea care a stârnit un val de reacţii

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 19:25

Reclamă
Fanii lui Tottenham îl cer pe Radu Drăguşin pe teren! Postarea care a stârnit un val de reacţii

Fanii lui Tottenham îl cer pe Radu Drăguşin în teren

Radu Drăguşin, în timpul unui antrenament la Tottenham/ Profimedia

Fanii îl cer pe Radu Drăguşin pe teren la Tottenham. Oficialii englezi au postat un scurt videoclip, în care apare şi fundaşul român. Acesta a stârnit un val de reacţii în rândul suporterilor lui Spurs, care vor să-l vadă mai des pe stopperul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost „uitat” pe banca lui Tottenham, la ultimele trei meciuri din Premier League. Fundaşul a bifat doar trei meciuri la echipa engleză, din momentul transferului istoric din iarnă.

Fanii lui Tottenham îl cer pe Radu Drăguşin pe teren

Pe contul lui Tottenham a apărut un videoclip în care este surprins şi Radu Drăguşin. Englezii au avut o provocare pentru jucătorii lui Spurs şi aceştia au răspuns la o întrebare inedită: „Ce actor ai vrea să-ți joace filmul vieții?”.

Radu Drăguşin a fost primul jucător al lui Tottenham chestionat. Fundaşul român a răspuns fără să stea pe gânduri şi l-a ales pe actorul Jason Momoa.

După ce videoclipul a fost postat, fanii au luat cu asalt secţiunea de comentarii. Aceştia au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin şi l-au cerut pe acesta în teren, dat fiind faptul că a bifat foarte puţine minute de când s-a transferat la clubul londonez.

Reclamă

„Radu e un tip uriaș!”, „Drăgușin e mereu primul” şi „Jucați-l pe Drăgușin” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, la postarea lui Tottenham de pe contul oficial de Instagram.

Radu Drăguşin a bifat trei meciuri la Tottenham, toate în Premier Leaguea. Acesta a evoluat în duelurile cu Manchester United, Brentford şi Everton, având 11 minute în total, fără prelungiri.

În ultimele trei meciuri, cu Brighton, Wolverhampton şi Crystal Palace, Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată, în centrul defensivei lui Tottenham fiind titulari indiscutabili Cristian Romero şi Micky van de Ven.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răducioiu vrea să se ducă la Londra, după ce Radu Drăguşin a fost „uitat” din nou pe bancă lui Tottenham

Florin Răducioiu vrea să se ducă la Londra, după ce Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată şi în meciul Tottenham – Crystal Palace, scor 3-1, din etapa a 27-a din Premier League. Fundaşul român, transferat de londonezi pentru 30 de milioane de euro, a fost „uitat” pe bancă.

„E foarte greu pentru Radu. Eu am fost în Anglia şi din păcate am jucat puţin, pentru că nu a fost un campionat pentru calităţile mele, nu m-am regăsit, pur şi simplu a fost foarte complicat. Am eşuat, am şi declarat asta, am stat şase luni de zile.

În cazul lui Radu Drăguşin este total diferit. A ştiut foarte bine unde merge. Atenţie mare, pentru că aceşti doi jucători, în acest sistem pe care îl joacă antrenorul lui Tottenham, sunt doi jucători fantastici.

Astăzi, până şi Romero a dat gol. Este extraordinar jucător, un jucător aşa de puternic, aşa de rapid şi aşa de precis în pase. Nu va fi simplu pentru Radu Drăguşin, pentru că, repet, are în faţă doi jucători fantastici.

Sunt Florin Răducioiu, nu ziarist, referitor la conaţionalul meu, pe care îl stimez foarte mult, când credeţi că poate juca jucătorul nostru, în perspectiva Campionatului European care ne aşteaptă?’ şi să vedem ce va spune.

Eu cred că ăsta este singurul răspuns pe care îl putem avea cât mai repede de la antrenor„, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și