Închide meniul

Ilie Dumitrescu „îi ţine pumnii” lui Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham: „Un pas extraordinar!”

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 12:11

Reclamă
Ilie Dumitrescu „îi ţine pumnii lui Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham: „Un pas extraordinar!

Ilie Dumitrescu "îi ţine pumnii" lui Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Ilie Dumitrescu îi ţine pumnii lui Radu Drăguşin, după transferul istoric la Tottenham. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, fiind convins că acesta va face faţă la formaţia din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a zburat la Tottenham, pentru a pune la punct toate detaliile contractului pe care îl va semna cu Tottenham. Spurs îi va plăti lui Genoa suma de 25 de milioane de euro, plus alte cinci milioane sub formă de bonusuri. Drăguşin va deveni al patrulea jucător român care evoluează la Tottenham, după Ilie Dumitrescu, Gică Popescu şi Vlad Chiricheş.

Ilie Dumitrescu „îi ţine pumnii” lui Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham este încununarea muncii depuse de acesta, în ultimele sezoane. Fostul internaţional a declarat că fundaşul român a acumulat experienţă, după ce a făcut echipă la Juventus cu Bonucci şi Chiellini.

De asemenea, „Mister” a mai subliniat că Radu Drăguşin va face faţă în Premier League, deoarece a avut evoluţii extrem de solide şi în Serie A, unde s-a luptat de asemenea cu atacanţi de top.

„Este o încununare a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani cu Drăgușin. Progresul făcut de el în fotbalul mare și mă gândesc că el a avut o șansă extraordinară să se dezvolte ca junior la Juventus. A plecat la vârsta ideală.

Reclamă

S-a dezvoltat într-o societate extrem de importantă. Un jucător de top. Cu mentalitate de învingător. Cu jucători care au câștigat de cinci ori la rând campionatul în Serie A și au jucat și vreo două finale de Champions League.

Și aici mă refer la Bonucci, Chiellini, Barzagli. Adică jucători cu mare, mare experiență. Contează foarte mult și educația profesională. După care, el când a fost împrumutat sau cedat la Genoa, a reușit să se impună în Serie B.

Face un campionat extraordinar acum în Serie A. A contribuit foarte mult la acest transfer și prezența lui în echipa națională. Un om de bază, un om care s-a ridicat la un nivel extraordinar. Este un pas extraordinar în cariera lui Drăgușin.

Reclamă 4 / 0/3

Îi țin pumnii. Sunt alături de el și îmi doresc foarte mult să reușească la Tottenham. Nu îmi este frică de acest aspect (n.r. că nu va face față în campionatul englez). În Serie A a jucat contra celor mai importanți atacanți.

Atacanți de top din Europa. Sunt jucători care au trecut și prin Premier League. De exemplu, Lukaku. El (n.r. Radu Drăgușin) a fost monitorizat, urmărit. Nu îmi fac probleme”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform iamsport.ro.

Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham

Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham! Fabrizio Romano a făcut anunţul şi a dezvăluit faptul că fundaşul român a ales să semneze cu formaţia din Premier League, deşi era dorit şi de Bayern Munchen.

Conform lui Fabrizio Romano, Radu Drăguşin va deveni noul jucător al lui Tottenham. S-a ajuns la un acord cu oficialii londonezi în cele din urmă, iar Spurs va plăti 30 de milioane de euro în schimbul românului.

Englezii şi-au îmbunătăţit oferta peste noapte, după ce pe fir a intrat şi Bayern Munchen, echipă care de asemenea insista pentru semnătura românului. Tottenham va trimite şi un jucător sub formă de împrumut la Genoa, pe Djed Spence, pe lângă suma de transfer pe care o va plăti în schimbul românului.

„Radu Drăguşin, la Tottenham, here we go! S-a ajuns la un acord pentru 30 de milioane de euro, după o nouă ofertă făcută peste noapte.

Spence va merge la Genoa, împrumut. Drăguşin a vrut să semneze cu Spurs şi a confirmat înţelegerea personală pe care a avut-o, în ciuda ofertei de la Bayern Mucnhen”, a transmis Fabrizio Romano.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și