Închide meniul

Jurgen Klopp, mesaj uluitor după accidentarea lui Kostas Tsimikas: „Mi-aș da bucuros clavicula”

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 11:19

Reclamă
Jurgen Klopp, mesaj uluitor după accidentarea lui Kostas Tsimikas: Mi-aș da bucuros clavicula”

Jurgen Klopp a transmis un mesaj uluitor după accidentarea lui Kostas Tsimikas

Momentul în care Jurgen Klopp l-a accidentat pe Kostas Tsimikas / Profimedia

Jurgen Klopp, mesaj uluitor după accidentarea lui Kostas Tsimikas. În cadrul partidei dintre Liverpool și Arsenal, jucătorul „cormoranilor” s-a ciocnit cu tehnicianul german și s-a accidentat grav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kostas Tsimikas va fi nevoit să stea pe bară o perioadă lungă de timp. Totul s-a întâmplat în prima repriză, după un duel cu Bukayo Saka.

Jurgen Klopp, mesaj uluitor după accidentarea lui Kostas Tsimikas. Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei

La momentul respectiv, jucătorul celor de la Arsenal l-a împins pe fundaș, după un duel purtat la marginea terenului, în dreptul băncii de rezerve. Tsimikas a căzut în acea zonă, iar tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a căzut și el peste jucător.

După acest contact, grecul a fost dus direct la spital, iar verdictul medicilor a fost unul teribil pentru fotbalist. Antrenorul german de la Liverpool a vorbit despre această situație după meci și a transmis un mesaj uluitor.

„Kostas Tsimikas are clavicula ruptă, cu siguranță. Va fi pe tușă mult timp, ceea ce este greu de acceptat pentru noi, având în vedere și situația lui Robbo (n.r.Andy Robertson, fundaș care este accidentat).

Reclamă

Am crezut că nu este o problemă gravă. Eu nu am avut nicio problemă și m-am gândit că probabil și Kostas a fost bine. Mi-aș da bucuros clavicula pentru a fi bine Kostas. Nici măcar nu eram sigur dacă am căzut peste el sau cum s-a întâmplat totul”, a spus Jurgen Klopp, citat de thesun.co.uk.

Potrivit medicilor, în cazul unei accidentări în zona claviculei un jucător are nevoie de aproximativ 8 săptămâni de pauză pentru ca această să fie sudată, iar mai apoi de încă 8 săptămâni pentru o recuperare completă. Totuși, Tsimikas ar putea reveni pe teren în 3 luni, în cazul în care recuperarea va merge excelent.

Jurgen Klopp, şocat de faza controversată din Liverpool – Arsenal

În minutul 20 al derby-ului de pe Anfield, Martin Odeegard a blocat un balon cu mâna în interiorul careului. Mohamed Salah şi întregul stadion din Liverpool au cerut lovitură de la 11 metri, însă arbitrul Chris Kavanagh a făcut semn ca jocul să continue. Faza nu a fost întoarsă nici de sistemul VAR.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul meciului de pe stadionul Anfield, Jurgen Klopp a comentat faza respectivă. Antrenorul german nu înţelege cum o asemenea fază nu a fost penalizată de arbitru. Mai mult, el s-a plâns şi de oficialii din cabina VAR, neînţelegând de ce aceştia nu l-au îndemnat pe arbitrul Chris Kavanagh să revadă faza:

„Situația cu penalty-ul este una ciudată. Da, am văzut faza. Sunt aproape sigur că cineva va veni să-mi explice de ce n-a fost henț, dar eu nu înțeleg cum e posibil. Nu spun că arbitrul a văzut faza, pentru că nu știu unde era în acest moment.

Dar cum poate un om care stă la birou să vadă faza asta și să nu ajungă la concluzia că, poate, ar merita ca arbitrul să revadă faza pe monitorul de la margine?”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și