Închide meniul

Primele cuvinte pe care le-a spus Radu Drăguşin după ce a fost prezentat oficial la Tottenham!

Bogdan Stănescu Publicat: 11 ianuarie 2024, 22:05

Reclamă
Primele cuvinte pe care le-a spus Radu Drăguşin după ce a fost prezentat oficial la Tottenham!

Primele cuvinte pe care le-a spus Radu Drăguşin după ce a fost prezentat oficial la Tottenham

Radu Drăguşin, cu tricoul lui Spurs / Twitter

Radu Drăguşin a fost prezentat oficial la Tottenham astăzi, la ora 21:00 (ora României). Fundaşul naţionalei a avut parte de o prezentare specială. Mai întâi au fost postate două clipuri în care jucătorul naţionalei apărea, după care Tottenham a publicat şi o poză a lui Drăguşin cu tricoul lui Spurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce a fost prezentat oficial, Radu Drăguşin a rostit şi primele cuvinte. ”Come on, you Spurs”, a spus Drăguşin, adică ”Hai, Spurs!”.

Primele cuvinte pe care le-a spus Radu Drăguşin după ce a fost prezentat oficial la Tottenham!

Românul Radu Drăguşin este noul jucător al lui Tottenham! Fundaşul în vârstă de 21 de ani a fost transferat de gruparea din Premier League, de la Genoa, pentru 30 de milioane de euro. Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român din istorie.

Fundaşul central a refuzat-o pe Bayern şi a semnat cu Spurs. A trecut vizita medicală şi a fost prezentat de echipa la care au mai jucat Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

Reclamă

Radu a sosit 🤍

Suntem încântați să anunțăm semnarea lui Radu Drăgușin de la Genoa din Serie A, sub rezerva autorizației internaționale și a permisului de muncă”, a transmis Tottenham, într-un comunicat postat pe Facebook după ce fundaşul naţionalei a semnat cu gruparea din Premier League.

Radu Drăguşin a semnat un contract valabil pe cinci sezoane şi va încasa un salariu anual impresionant, 3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Drăguşin ar putea debuta la Tottenham chiar duminică, în derby-ul contra lui Manchester United

Noul fundaş al lui Tottenham a intrat direct pe primul loc în topul celor mai scumpi jucători români transferaţi vreodată. I-a devansat pe Adi Mutu (19 milioane de euro), Cristi Chivu (18 milioane de euro) şi Răzvan Marin (12.5 milioane de euro).

Drăguşin ar putea debuta chiar pe Old Trafford, împotriva lui Manchester United. După, Tottenham are meci cu campioana Europei, Manchester City.

Programul lui Tottenham în perioada următoare:

Manchester United – Tottenham, 14 ianuarie
Tottenham – Manchester City, 27 ianuarie
Tottenham – Brentford, 31 ianuarie
Everton – Tottenham, 3 februarie
Tottenham – Brighton, 10 februarie
Tottenham – Wolves, 17 februarie
Chelsea – Tottenham, 23 februarie
Tottenham – Crystal Palace, 2 martie

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham

Ilie Dumitrescu nu are emoţii că Drăguşin va avea probleme să se impună în Premier League. A subliniat faptul că Radu Drăgușin a impresionat pe toată lumea și datorită faptului că a făcut pasul în fotbalul mare de la o vârstă fragedă.

Un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc. Transferul ăsta este rezultatul evoluțiilor lui Drăgușin la cel mai înalt nivel. Vorbim și despre echipa națională, dar și despre Genoa.

Eu cred că extrem de important, în ascensiunea lui, a fost pasul făcut la Juventus, ca și junior. Pasul la seniori l-a făcut într-un vestiar cu jucători cu mare experiență, un vestiar care câștigase de 5 ori campionatul la rând, și cu 2 finale de Champions League.

Reclamă

S-a schimbat foarte mult, de la 16 ani la 19 ani. A jucat și în Serie B, cu Genoa, a jucat și la echipa națională, unde este un jucător de bază. În Serie A a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fundași din Italia”, a spus Ilie Dumitrescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:32 Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” Vezi toate știrile
Citește și