Închide meniul

Unde va ajunge Adrian Mazilu! Fostul jucător al Farului nu va rămâne la Brighton!

Bogdan Stănescu Publicat: 31 decembrie 2023, 9:51

Reclamă
Unde va ajunge Adrian Mazilu! Fostul jucător al Farului nu va rămâne la Brighton!

Unde va ajunge Adrian Mazilu! Fostul jucător al Farului nu va rămâne la Brighton!

Adrian Mazilu îşi ia rămas-bun de la fanii Farului / Hepta

Ciprian Marica a declarat că Adrian Mazilu, jucător achiziţionat de Brighton pentru 3 milioane de euro, nu va rămâne la formaţia engleză. Iată unde va ajunge Adrian Mazilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţionarul minoritar al Farului a precizat că Mazilu va ajunge împrumut la o formaţie dintr-un campionat aflat în primele 10 din lume. Marica declara şi în urmă cu o săptămână că Mazilu nu va juca de acum la Brighton.

Unde va ajunge Adrian Mazilu!

„E clar că are nevoie de încă un pas, intermediar zic eu. Avea nevoie de o nouă provocare şi înţeleg că cei de la Brighton îi vor oferi câteva alternative în top 10 campionate din lume, să facă un pas intermediar către Anglia şi fotbalul mare.

Asta e diferenţa între un jucător de zeci şi sute de milioane şi un jucător care pleacă din România. Şi nu mă refer doar la Mazilu, ci jucători români în general, plecă văzuţi ca un pariu, nu pleacă precum o certitudine”, a declarat Ciprian Marica, citat de orangesport.ro.

Adrian Mazilu, făcut praf înainte de plecarea la Brighton! „Poate să joace, dar la echipa a doua”

Adrian Mazilu a fost făcut praf chiar înainte de plecarea la Brighton, echipă ce l-a împrumutat la Farul după ce l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi. Florin Gardoş nu crede că jucătorul de 18 ani cotat la 2.5 milioane de euro va prinde echipa la trupa din Premier League.

Reclamă

Adrian Mazilu a fost cumpărat de Brighton încă din această vară. Totuși, „pescărușii” au decis să îl împrumute la Farul până în această iarnă. Pentru Farul, el a marcat două goluri, în 25 de meciuri desfăşurate în această stagiune.

„Pare greu de crezut în momentul ăsta. Asta e clar, diferență mare. El, Mazilu, poate încă să joace la ei, au echipa a doua, e Under 23, e campionat destul de puternic. Acolo pot să joace și trei jucători cu vârsta peste 23. Acolo sunt trimiși jucătorii care nu joacă sau care sunt reveniți după accidentări.

Un nivel relativ bun, poate să fie o perioadă bună pentru el de acomodare acolo. Ca și idee, ca și cultură, e același fotbal și în Premier League 2 cred că se numește competiția. Sper să revină în forma pentru care Brighton a dat banii. Nu a mai fost la fel. E un copil de 17 ani? Sigur, inevitabil te gândești la accidentări”, a spus Gardoş, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înainte ca tânărul de 18 ani să plece în Anglia

După meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 0-0, Adrian Mazilu s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a reușit să își ajute echipa, la ultimul joc pentru Farul Constanța. De asemenea, acesta i-a mulțumit lui Gică Hagi pentru oportunitățile pe care i le-a dat și a menționat faptul că această mutare nu s-ar fi realizat fără ajutorul „Regelui”.

„Puteam să aducem victoria. Nu s-au pus golurile, dar puteam scoate mai mult din acest meci. Mi-aș fi dorit să înscriu, am reușit să marchez, dar a fost anulat, asta este. Aș fi vrut să îmi ajut echipa.

Aș vrea să îi mulțumesc lui mister, pentru acest an. A fost un an extraordinar pentru mine, fără dumnealui nu aș fi putut. O să fie o provocare, un alt stil de fotbal. Sper să mă acomodez cât mai repede. Am primit un sfat de la domnul Hagi, dar nu pot vorbi despre asta, îl păstrez pentru mine”, a spus atunci Mazilu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și